Dört kırığa sağlam raporu vermişler!

Bursa’nın Gemlik ilçesindeki bir kafede ayakkabısını çıkararak ayaklarını sandalyeye uzattığı için yaklaşık 10 kafe çalışanının saldırısına uğrayan gazi Ömür Karaman’ın belinde 4 kırık çıktı.

Yayınlanma: 15.08.2019 - 23:37
Abone Ol google-news

Irak’ın kuzeyinde PKK’li teröristlerin tuzakladığı el yapımı patlayıcının infilak etmesiyle ağır yaralanarak 2000 yılında gazi olan ve yüzde 92 engelli raporu bulunan Karaman, Cumhuriyet’e yaptığı açıklamada, “Beni olay günü ambulansla hastaneye götürdüler, sağlam raporu verdiler. Ağrılarım dinmediği için Şevket Yılmaz Hastanesi’ne gittim. Oradaki raporda belinizde 4 kırık var dediler. Beni darp edenlerin Gemlik Devlet Hastanesi’nde adamları olduğu için bana ‘sağlam raporu’ verdiler. ‘Sapasağlamsın, geçer geçer’ diyerek beni eve gönderdiler” dedi. Karaman’ın, belindeki dört kırığın tespit edildiği raporla tekrar polise başvurulduğu öğrenildi.

3 saldırgan tutuklandı
Öte yandan, daha önce serbest bırakılan şüphelilerden 3’ü dün yeniden gözaltına alınarak tutuklandı. Bursa Cumhuriyet Başsavcılığı’ndan yapılan yazılı açıklamada, gazinin darp edilmesine ilişkin 3 şüphelinin “kasten yaralama” suçundan tutuklandığı bildirildi. Saldırının gerçekleştiği kafenin sözleşmesi ise Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı turizm şirketi BURFAŞ tarafından askıya alınarak kapatıldı. Kıyı Kanunu’na aykırı olduğu belirlenen plajdaki şezlong ve şemsiyeler de zabıta ekiplerince toplandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler