Dracula 2.Mehmet’e karşı

Bram Stoker’ın 1897 tarihli ünlü romanından uyarlanan fantastik aksiyon korku, Kont Dracula efsanesinin başka bir boyutunu aktarıyor.

Yayınlanma: 10.04.2015 - 18:12
Abone Ol google-news

1442’de Türk sultanı, Transilvanyalı bin erkek çocuğu esir alıp ordusuna katar. Bu çocuk köleler Türklere başkaldıran herkesi öldürmek üzere eğitilirler. İçlerinden biri ötekilere göre daha acımasız olur: Ejder’in oğlu Kazıklı Voyvoda.

Transilvanya’yı barış içinde yönetmek için vatanına dönen Prens Vlad, karısı Mirena ve oğlu Ingeras’la mutlu bir yaşam sürerken bir gün Sultan 2. Mehmet, elçisi Hamza Bey’i yollar. Sultan, Vlad’dan Viyana Kuşatması için bin çocukla birlikte Vlad’ın oğlu Ingeras’ı da ister.

Mehmed’in emrini yerine getirmek istemeyen Vlad, kutsal yer Broke Tooth Dağı’ndaki mağarada saklanan, bir zamanlar ölümlü olan yaratığı görmeye gider. Türkler Vlad’ı krallığını yok etmekle tehdit ediyorlardır. Yaratık’tan tüm gücünü kendisine geçirmesini isteyen Vlad'ın, insan kanı içmemesi için üç gün direnmesi gerekmektedir yoksa karanlığın güçlerine teslim olacak ve sonsuza dek vampire dönüşecektir.

Karanlık güçlerini kullanan Prens Vlad yarasalar ordusunu Sultan Mehmet’in taburlarının üstüne yollar. Sonunda Sultan Mehmet’le Vlad karşı karşıya kalırlar.

Dracula Untold (Dracula Başlangıç) Yön: Gary Shore Oyn: Luke Evans, Dominic Cooper, Sarah Gadon, Charles Dance, Art Parkinson, Diarmaid Murtagh, Ronan Vibert / 2014, 88 dakika, As Sanat.

Format: Dvd, BasOynat, Blu–Ray.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler