Eczacıbaşı VitrA'nın rakibi Hameenlinna

Turuncu-Beyazlı ekip, CEV Şampiyonlar Ligi 4. hafta mücadelesinde yarın Finlandiya ekibiyle karşılaşacak

Yayınlanma: 04.02.2019 - 11:44
Eczacıbaşı VitrA'nın rakibi Hameenlinna
Abone Ol google-news

Eczacıbaşı VitrA Kadın Voleybol Takımı, CEV Şampiyonlar Ligi B Grubu 4. hafta maçında yarın Finlandiya temsilcisi Hameenlinna'yı ağırlayacak.

Burhan Felek Voleybol Salonu'nda yapılacak maç, saat 17.30'da başlayacak.

Grupta oynadığı tüm müsabakalardan galip ayrılan Eczacıbaşı VitrA, liderlik koltuğunda oturuyor. Yaptığı 3 maçı da yitiren Hameenlinna ise 4. ve son sırada yer alıyor.

İki takım arasında Finlandiya'da oynanan ilk maçı Eczacıbaşı VitrA 3-0 kazanmıştı.

Maç öncesi açıklamalarda bulunan Eczacıbaşı'nın başarılı oyuncu Gözde Yılmaz, “Deplasmanda ilk maçımızı 3-0 kazandık. İkinci maçtan da net bir skorla ayrılacağımıza inanıyorum. Bu yoğun programda şimdiye kadar her maça çok iyi konsantre olup hazırlandık ve zaman zaman zorlansak da güzel sonuçlar elde etmeyi başardık. Şampiyonlar Ligi’nde öncelikle grubumuzdan puan kaybetmeden çıkıp, finale gitmeyi hedefliyoruz. Tüm taraftarlarımızı bize destek olmak için maça davet ediyoruz” diye konuştu.

Pauline Martin: “En iyi oyunumuzu oynayacağız”
Hameenlinna takım kaptanı Pauline Martin ise, “Eczacıbaşı VitrA gibi iyi bir takıma karşı oynamak büyük bir şans. İlk maç bizim için biraz zor geçti ama bu karşılaşmadan öğrendiğimiz çok şey oldu. İkinci maçta da en iyi sonucu alabilmek için en iyi oyunumuzu oynayacağız” dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler