El Clasico'ya Barcelona'dan itiraz VAR

El Clasico’da Real Madrid’e 3-1 kaybeden Barcelona’da teknik direktör Ronald Koeman, VAR’ın kullanımı ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Yayınlanma: 25.10.2020 - 13:54
Abone Ol google-news

El Clasico’da Real Madrid’e 3-1 kaybeden Barcelona’da teknik direktör Ronald Koeman, VAR’ın kullanımı ile ilgili eleştirilerde bulundu.

Dün oynanan Barcelona – Real Madrid maçında Real Madrid’in kazandığı penaltının haksız olduğunu savunan Koeman, VAR’ın sadece Barcelona aleyhine kullanıldığını söyledi. Maçın 58.dakikasında Barcelona stoperi Clement Lengleti’in Real Madrid’in kaptanı Sergio Ramos’un formasını çektiğini görmeyen maçın hakemi Juan Martinez Munuera, VAR’ın tavsiyesiyle pozisyonu tekrar izledi ve Real Madrid’e penaltıyı verdi. Maç içinde Raphael Varane’ın Lionel Messi’ye yaptığı müdahalede ve Varane’ın topa koluyla yaptığı müdahalede VAR hakem kararına itiraz etmedi. Maç sonunda VAR kullanımına ilişkin açıklama yapan Ronald Koeman; ‘’ VAR’ı anlamıyorum, sadece bize karşı karar vermek için kullanılıyor. Penaltı pozisyonunda faulü Lenglet değil Ramos yapıyor. Fakat sonrasında Madrid’e penaltı veriliyor. Şimdiye kadar oynadığımız 5 maçta VAR sadece bize karşı kullanıldı. Verilen yanlış karar oyunumuzu etkiledi, çünkü penaltıya kadar iyi oynuyorduk. ‘’ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler