Emenike çalışmayı yarıda bıraktı

Fenerbahçe, Spor Toto Süper Lig'in 12. hafta mücadelesinde 6 Aralık Cumartesi günü deplasmanda Balıkesirspor ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü. Golcü futbolcu Emenike çalışmayı tamamlayamadı.

Yayınlanma: 04.12.2014 - 13:53
Abone Ol google-news

Teknik direktör İsmail Kartal yönetiminde, Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertliler, ısınma ve koordinasyon çalışmalarının ardından çift kale maç oynadı. Antrenman, şut çalışmalarıyla sona erdi.

Sakatlığı nedeniyle tedavisi süren Diego'ya takımdan ayrı program uygulandı. Brezilyalı futbolcu salondaki çalışmanın ardından sahada koşu yaptı. Diego'nun gelecek hafta takıma katılması bekleniyor.

Bursaspor deplasmanında kafasının üzerine düşmesinin ardından boynundaki yumuşak dokularda zedelenme oluşan Mehmet Topal'ın, Balıkesirspor maçı öncesi durumunun daha iyi olduğu belirtildi. Eskişehirspor maçında sonradan oyuna giren sarı-lacivertli futbolcu, Balıkesirspor mücadelesinde takımdaki yerini alabilecek.

Bu arada çift kale maçta Gökhan Gönül, Sow'un faulüyle hafif sakatlık geçirdi, sağ kasık bölgesinde ağrı hisseden Emenike ise maçı tamamlamadan tesislere girdi.

- Hakan Çinemre'nin ayak bağında kopma

Sarı-lacivertli takımın genç futbolcusu Hakan Çinemre'nin sol ayak bileğindeki bağda kopma tespit edildi.

Ayak bileği burkulduğu için dün akşamki çalışmayı yarıda bırakan sarı-lacivertli futbolcuya yapılan kontroller sonrası, iki kemik arasındaki zarda yırtık oluştuğu bildirildi.

Fenerbahçe'nin Ziraat Türkiye Kupası'nda Kayserispor'a 2-1 yenildiği maçta ikinci yarıda forma giyen Hakan'ın tedavisinin 4 ile 6 hafta aralığında süreceği belirtildi.

- Savunmada değişim sinyali

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Kadıköy'de Eskişehirspor ile 2-2 berabere kaldıkları lig mücadelesinin ardından takım savunmasında değişimin sinyalini verdi.

Sarı-lacivertli teknik adam antrenman maçında yabancı stoperler Kadlec ve Alves'i yeşil, Bekir İrtegün ve Egemen Korkmaz'ı da beyaz takımda görevlendirdi.

- Öğrencilerden Sow'a çiçek

Fenerbahçe antrenmanını izleyen öğrenciler, çalışmanın sonunda takım adına Sow'a çiçek verdi.

Balıkesirspor maçının hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak Fenerbahçe, öğleden sonra uçakla Balıkesir'e gidecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler