Emre Mor; Süper Lig ekipleriyle temas kurduğu için menajeriyle yollarını ayırdı

A milli futbol takımımızın yıldızlarından ve adı Avrupa transfer piyasasından düşmeyen genç oyuncu Emre Mor, uzun yıllardır menajerliğini yapan Muzzi Özcan'la yollarını ayırdı.

Yayınlanma: 22.08.2017 - 16:09
Abone Ol google-news

Almanya’nın Borussia Dortmund kulübünde forma giyen milli yıldız Emre Mor, menajeri Muzzi Özcan’la yollarını ayırdı.

HAYAL KIRIKLIĞI SONRASI KARAR ALINDI

Hürriyet'in haberine göre; kariyerini Türkiye'de sürdürmek istemeyen Emre Mor, Özcan'ın Süper Lig ekipleriyle temas kurmasından rahatsız oldu. Kariyerine Avrupa'nin büyük liglerinde devam etmek isteyen genç oyuncu, Inter temaslarının kesilmesi ile de hayal kırıklığına uğradı.
Emre Mor'un Inter transferinin menajer ücretindeki anlaşmazlıklardan dolayı gerçekleşmediği ifade ediliyor. Emre cephesinin bunlardan duyduğu rahatsızlık sonrasında ayrılma kararı aldığı ifade edildi.

MUZZI ÖZCAN'DAN AÇIKLAMA

Konuyla ilgili Twitter hesabından açıklama yapan menajer Muzzi Özcan, “Yakında gereken açıklamalar yapılacak. Bazı gerçekleri öğrenmenin zamanı geldi. Her şey siyah beyaz olacak” ifadelerini kullandı.

Beyaz TV'de bir programa bağlanan menajer Özcan, “Ben bu çocuğu Türk Milli Takımı'na kazandırmak için elimden geleni yaptım. Bu çok zor bir süreçti. Emre'yi milli takıma kazandırmak için Danimarka'da elimden geleni yaptım ama bana edilmedik laf kalmadı. Emre Mor önümüzdeki günlerde yeni menajeri ile Türkiye dışında bir takıma gidecek. Emre ile başta Fenerbahçe olmak üzere Galatasaray ve Beşiktaş'ta ilgilendi. Emre Inter ile her konuda anlaşmıştı ama bazı nedenler oldu. Transfer gerçekleşmedi. Bizim Emre ile aramızda olan aramızda kalır herkes Emre'ye destek olmaya devam etsin. Emre Mor İtalya'ya gidecek. Onun gideceği takım belli Fenerbahçe'ye gelmeyecek. Milli Takım'dan bir oyuncu Emre Mor'un aklını karıştırdı. O çocuğun aklına girdi. Hakan Çalhanoğlu'nun menajeri Emre Mor'un yeni menajeri oldu. Allah yollarını açık etsin.” dedi.

MUZZİ ÖZCAN KİMDİR?

İngiltere’nin başkenti Londra’da doğup büyüyen ve hala bu şehirde hayatını sürdüren Muzzi Özcan, 2014’ten beri FTC şirketi adına menajerlik ve danışmanlık yapıyor.
Birçok ünlü oyuncunun menajerliğini yapan Özcan, milli yıldızımız bir süredir Emre Mor’un menajerliğini yürütüyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler