Enginyurt'tan Erdoğan'a "Bay Kemal"li eleştiri
MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu. Enginyurt, "CHP, özellikle Bay Kemal gece yarısı Merkez Bankası Başkanı'nı görevden alarak ve gece boyu dolar komplosu kurarak tuzak hazırladı" dedi.

MHP'den ihraç edildikten sonra Demokrat Parti'ye katılan Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt, Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.
Cemal Enginyurt, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) Başkanı'nın değiştirilmesi ve pazar gecesinden bu yana döviz kurlarında yaşanan artışla ilgili Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı kendi sözleriyle eleştirdi. Enginyurt, "CHP, özellikle Bay Kemal gece yarısı Merkez Bankası Başkanı'nı görevden alarak ve gece boyu dolar komplosu kurarak tuzak hazırladı" dedi.
Dolar/TL kurunun yükselmesinden dolayı endişe duyduklarını belirtetn Enginyurt, "Troller saldırdıkça saldırıyor. Arkadaş, bir çift söz de yönetenlere söyleseniz ya. Yani susalım mı? Alkış mı tutalım size? Ülke yanlış yönetiliyor. Ses etmeyelim mi? Eleştiri yaparken sizden izin mi alalım? Susarsak gök girsin, kızıl çıksın" ifadelerini kullandı.
Enginyurt'un açıklamaları şöyle:
Video Haberler
-
İş makinesiyle drift yaptı!
-
Erdoğan ve Kurum için harekete geçildi
-
İşte Erdoğan'ın unuttuğu SADAT!
-
'Uyku ilaçlı poğaça' sonrası gasbedildiğini iddia etti
-
Uyşturucu operasyonunda Urfi Çetinkaya izi
-
1962 model helikopter ile yangın söndürecekler
-
MHP, Canan Kaftancıoğlu'nu 'buzladı'
-
Polis silah imalathanesini bastı
-
İmamoğlu'ndan suç duyurusu
-
Tahran'da hava kirliliği nedeniyle okullar yine tatil
En Çok Okunan Haberler
-
NTV spikeri Özlem Sarıkaya Yurt, hayatını kaybetti
-
DSÖ'den endişelendiren 'mutasyon' açıklaması
-
Erdoğan'ın evine 'mesih baskını' iddiası
-
Seçim ikinci tura kalırsa ne olur?
-
Sedat Peker sessizliğini bozdu
-
Ongun görevden mi alındı?
-
Oylama yapıldı, 'NATO' kararı çıktı
-
İmamoğlu'ndan suç duyurusu
-
İktidarda Özkan rahatsızlığı
-
Peker cephesinden 'Erol Yıldız' iddiası