Erdoğan ve Peker 'Sağlam İrade' nikâhında

Erdoğan ve organize suç örgütü lideri Sedat Peker, “Ak trol Taha Ün’le Emine Erdoğan’ın özel kalem müdiresi Sema Silkin’in nikâhında bir araya geldi

Yayınlanma: 16.06.2015 - 05:47
Abone Ol google-news

Tehdit içerikli şiddete teşvik tweet’leriyle dikkat çeken “Sağlam İrade” rumuzlu ak trol Taha Ün’le Emine Erdoğan’ın özel kalem müdüresi Sema Silkin evlendi. İBB Başkanı Kadir Topbaş’ın kıydığı nikâha Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere İslam ile İnsani Yardım Vakfı (İHH) Başkanı Bülent Yıldırım ve Ergenekon sanığı mafya babası Sedat Peker de katıldı.

Sosyal medya üzerinden Alevilere, Kürtlere ve laiklere yönelik nefret ve tehdit içeren tweet’leriyle tanınan “Sağlam İrade” rumuzlu Taha Ün’le Emine Erdoğan’ın özel kalem müdüresi Sema Silkin, cumartesi günü Beylerbeyi Sarayı’nda evlendi. Kadir Topbaş’ın kıydığı nikâhta çiftin şahitliğini Tayyip ve Emine Erdoğan’ın yanı sıra İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam yaptı. Düğüne mafya babası Sedat Peker gibi bir çok ismin de katılması dikkat çekti. Nikâhın ardından Peker’le Yıldırım’ın gece boyunca samimi biçimde sohbet etmeleri dikkat çekti.

Teşekkür etti

Taha Ün, nikâhın ardından sosyal medya üzerinden başta Erdoğan olmak üzere 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Başbakan Ahmet Davutoğlu, İHH Başkanı Bülent Yıldırım ve Sedat Peker’e teşekkür etti. Taha Ün attığı tweet’te şunları kaydetti:

“Telefon açarak, çiçek yollayarak aramızda olan Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’na şükranlarımı sunarım. Kendi düğününün ertesi gününde beni yalnız bırakmayan değerli abim Sedat Peker’e şükran sunarım. Düğünümde nikâh şahitliğimizi yapan değerli abim Bülent Yıldırım’a minnettarım. Düğünümüzde bizi yalnız bırakmayan sayın bakanlarımıza şükranlarımı sunarım. Bu mutlu günümüzde bizi yalnız bırakmayan başta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve değerli eşlerine şükranlarımı sunarım”.

Attığı tweet’ler

Taha Ün daha önceden sosyal medyadan tehdit ve ırkçı sözler içeren pek çok tweet atmıştı. Ün’ün attığı tweet’lerden bazıları şöyle:

“Demek ki neymiş, Berkin teröristmiş”, “Sünni olsun çamurdan olsun. Husilere karşı Suud ordusunu destekliyorum. Vurdukları isabet etsin inşallah”, (Bir satır fotoğrafının altına...) “Dünya tarihi boyunca PKK’lılar ile sağlıklı ve sürdürülebilir iletişim kurmayı başarabilen tek nesne hey gidi 90’lar”.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler