Erdoğan'dan İnce'nin Diyarbakır mitingi çıkışı: Katılanlar HDP'li miydi, CHP'li miydi?

AKP Genel Başkanı ve CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan, katıldığı bir canlı yayında, Muharrem İnce'nin Diyarbakır'da düzenlediği mitingle ilgili de konuştu. Gündeminde İnce'nin mitingine kaç kişinin katıldığı vardı: "Sen kalkıp Selo, Selo, Selo, onların bağırması çağırması altında miting yapıyorsun" ifadelerini kullandı.

Yayınlanma: 12.06.2018 - 13:13
Abone Ol google-news

AKP'ye yakın TGRT televizyonunda canlı yayına katılan Erdoğan, kendi mitingine 35 bin kişinin, İnce'nin mitingine ise 10 bin kişinin katıldığını iddia ederek, "Mitinge katılanlar CHP'li, HDP'li miydi? Benim aldığım bilgiler, tamamına yakını HDP'liydi" dedi.

"En büyük kamuoyu araştırması sandığın konduğu gündür"

Anketlerle ilgili ise rakam vermekten kaçınan Erdoğan, oy oranları ile ilgili soruya, "Benim bir prensibim var, bir defa en büyük kamuoyu araştırması sandığın konulduğu gündür ve milletin orada vereceği karardır." değerlendirmesini yaptı.

Erdoğan, Kıraathhane veya Millet Bahçesi olarak anılan projeye ilişkin olarak ise "Mimar arkadaşlarımız çalışıyorlar ve öyle zannediyorum bu hafta içinde veya bayrama kadar projeler bitecek" dedi.

<haber-yatay:995168,995061,994971>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler