Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na: Terbiyesiz herif. Sana bakanlarımı gönderiyorum
AKP’li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara’da düzenlediği partisinin kongresinde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yanıt verdi. Erdoğan, Gara’daki şehitler ile ilgili, "13 şehidimizin sorumlusu Erdoğan'dır" diyen Kılıçdaroğlu’na, "Terbiyesiz herif. Sana bakanlarımı gönderiyorum seni bilgilendirsinler diye... Sen bunlara layık değilsin" diyerek hakaret etti. Erdoğan, kısıtlamalara ilişkin alınan kararların kabine toplantısının ardından açıklanacağını aktardı.

Erdoğan, partisinin Ankara Spor Salonu'nda düzenlenen 7. Olağan İl Kongresi'ne katıldı. Konuşmasında Kemal Kılıçdaroğlu’nu hedef alan Erdoğan, şu ifadeleri kullandı:
“Utanmadan, sıkılmadan bunun sorumlusu Cumhurbaşkanı Erdoğan’dır diyorsun. Sende yüz var mı? Sen ne yüzsüzsün. Sen nasıl oluyor da 6 yıldır bu şehitlerimizi yakından takip eden bizlere bunların sorumlusu Erdoğan’dır nasıl diyorsun ya. Terbiyesiz herif. Sana bakanlarımı gönderiyorum seni bilgilendirsinler diye... Sen bunlara layık değilsin.”
Erdoğan konuşmasını şöyle sürdürdü:
"Meşrebi, mezhebi, siyasi görüşü, hayat tarzı ne olursa olsun 83 milyonun tamamına mesajlarımızı ulaştırmaya gayret edeceğiz. Siyaseti başkaları gibi sırça köşklerde değil, milletimizin arasında yapacağız. Kibri, böbürlenmeyi kapımıza asla yaklaştırmayacağız. Sevincinde tasasında iyi ve kötü gününde bize oy versin vermesin, tüm vatandaşlarımızın bugün olduğu gibi yanında olacağız. Gariplerin kapısını biz çalacağız, yetimini öksüzün başını biz okşayacağız."
ALDIĞIMIZ KARARLARI DUYURACAĞIZ
Kısıtlamalara ilişkin alınan kararların kabine toplantısının ardından duyurulacağını aktaran Erdoğan, "Salgın nedeniyle yapmak zorunda kaldığımız kısıtlamaların esnaf, çalışanlar üzerindeki yükün farkındayız. Bu yükü azaltmak için birçok destek paketi açıkladık. Akşam aldığımız kararları da kabine toplantısının ardından açıklayacağız" dedi.
En Çok Okunan Haberler
-
Havva, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu!
-
Kanal İstanbul için ‘inat’ yetmiyor
-
Pekerlere yasak yok!
-
CHP'den istifa edip AKP'ye geçtiler
-
İçişleri'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması!
-
Yandaşlar hedef gösterdi, akademisyen istifa etti
-
İşte Türkiye'deki aşının etkililik oranı
-
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday
-
Nükleer tıp uzmanı uyardı: 'Dışarı çıkmayın'
-
CHP'den yeni anayasa tepkisi: Hedef ilk 4 madde
Video Haberler
-
Tabelalardaki köy isimlerine kurşun yağdırdılar
-
Avcılar'da kızı öldürülen anne: Adalet istiyorum
-
Korkunç an! 5. kattan yere çakıldılar: 5 ölü, 3 yaralı
-
AVM'de dehşete düşüren olay! Cep telefonuna kaydedildi
-
Ceza yazmak isteyen polise 'Bu seferki uyarı olsun' dedi
-
Müslüm Gürses'in mezarına sevenleri akın etti
-
İYİ Parti'den Erdoğan'ı kızdıracak paylaşım
-
Myanmar’da polis, protestoculara ateş açtı: 6 ölü
-
Gergin anlar! Canlı yayında 'çözüm süreci' tartışması
-
İstanbul'da vahşetin görüntüsü!
En Çok Okunan Haberler
-
Havva, erkek arkadaşının evinde ölü bulundu!
-
Kanal İstanbul için ‘inat’ yetmiyor
-
Pekerlere yasak yok!
-
CHP'den istifa edip AKP'ye geçtiler
-
İçişleri'nden sokağa çıkma yasağı açıklaması!
-
Yandaşlar hedef gösterdi, akademisyen istifa etti
-
İşte Türkiye'deki aşının etkililik oranı
-
Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde aday
-
Nükleer tıp uzmanı uyardı: 'Dışarı çıkmayın'
-
CHP'den yeni anayasa tepkisi: Hedef ilk 4 madde