Erdoğan'dan "Özür dileyecek misiniz?" sorusuna yanıt yok
Paris'teki BM İklim Değişikliği Zirvesi kapsamında Fransa’da bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Rus haber ajansı Ria Novosti'nin Moskova'dan özür dileyip dilemeyeceği sorusuna cevap vermedi.

Haber ajansı konu ile ilgili verdiği haberde şu ifadeleri kullandı:
“Paris'de düzenlenen zirvede, Ria Novosti muhabiri Erdoğan'a Su-24 uçağının düşürülmesi olayının ardından Rusya'dan özür dileyip dilemeyeceğini sordu. Erdoğan soruyu yanıtsız bıraktı.
Erdoğan gazetecilerin Moskova ile ilişkileri hakkındaki soruyu da yanıtlamadı. Erdoğan, "Önce Başbakan ile görüşüp sonra açıklama yapacağım" dedi.Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin, İklim Konferansı dolayısıyla Fransa'nın başkenti Paris'te bulunuyor.
"Hala bekliyoruz"
Erdoğan daha önce "Putin'le görüşecek misiniz?" sonusuna "Hala bekliyoruz" diye yanıt verimşti
Türk hava sahasını ihlal eden Rus uçağının düşürülmesi sonrası Ankara ile Moskava arasında gerilim devam ederken, Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan olası Putin görüşmesi hakkında açıklama geldi.
Paris'te konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Putin'le görüşme talebimizi ilk gün yaptık. Hala cevap bekliyoruz" açıklaması yaptı.

En Çok Okunan Haberler
-
Tepki çeken NTV'den geri adım!
-
Gazeteciler ve siyasilere ev baskını!
-
AKP'li Varank muhaliflere 'seslendi'
-
Yavaş'tan 'Erken seçimin zamanı geldi' açıklaması
-
'Beni çok mutlu eden haber' diyerek duyurdu!
-
Ebrar Karakurt'tan gündem olan 'İmamoğlu' paylaşımı
-
'Biraz önce karşılaştık...'
-
Google'dan dikkat çeken 'İmamoğlu' hamlesi
-
Şimşek'ten yanıt gecikmedi!
-
Operasyon sorumlusu 'Bahçeli' dedi, MHP yanıt verdi