Erdoğan’ın kanser hastası 'manevi kızı'na AKP'lilerden 'geber' mesajı
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Manevi Kızı” kanser hastası Göknur Damat, Ekrem İmamoğlu’na desteğinden sonra utanç dolu mesajlar aldı.

Bazı AKP'liler ve troller, kanserli genç kıza “Sen hâlâ gebermedin mi” diye mesaj attı. Sözcü'den Ali Ekber Ertürk'e konuşan Göknur Damat, “Üç gündür sinirimden ağlıyorum. Sayın Cumhurbaşkanı beni, kanser konusundaki çalışmalarımdan dolayı Külliye'ye de davet etti. Beraber fotoğraf çektirdik. ‘Manevi Kızım' dedi. Ben asla parti tutmam. Kişi tutarım. Neden bu kadar rahatsız oldular? Ben kendi, iradem ve aklımla hareket ediyorum.
Böylesine hakaret dolu paylaşım yapanlardan şikayetçi olacağım” dedi. Damat, sosyal medya hesabında “Herşey çok güzel olacak” diye paylaşım yapıp, İmamoğlu'na destek için de 20 TL bağışta bulunmuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
İmamoğlu farkı açıyor!
-
Oyuncu Şinasi Yurtsever hayatını kaybetti
-
Nereden çıktı bu ‘kurucu önder’ lafı?
-
İsrail Şam'ı vurdu!
-
MSB'den açıklama geldi!
-
İmamoğlu’nun şansı
-
Özgür Özel istifasını istemişti: Yusuf Özcan istifa etti
-
Yeni Akit yazarı görevinden uzaklaştırıldı
-
AKP'li başkanın eşine ‘kritik’ atama
-
Erdoğan, 92 yaşındaki yurttaşa el öptürdü