Eşini taciz ettiğini iddia ettiği kişiyi sokakta kadın kıyafetiyle gezdirdi; sopayla dövdü
Pendik'te yaşayan Ercan O., eşini bir süredir taciz ettiğini iddia ettiği kişiye kadın kıyafeti giydirdi, sopayla döve döve polis merkezine götürdü.

Olay, Pendik Fevzi Çakmak Mahallesi'nde geçtiğimiz günlerde meydana geldi. İddiaya göre, Metin T. isimli kişi, Tuğba O., isimli kadını evinin çevresine gelerek rahatsız etti.
Bunu öğrenen kadının kocası Ercan O. da kendince plan yaptı. Ercan O., plan doğrultusunda eşine Metin T.'yi arattırdı ve kendi evlerine randevu ayarlattı. Ercan O., eve gelen Metin T.'yi yakalayarak önce sopayla dövdü. Ardından Ercan O., Metin T.’ye sütyen ve etek giydirdi. Ercan O. daha sonra elindeki sopayla Metin T.'yi sokak ortasında döve döve karakola götürerek teslim etti. Polis Merkezi'nde Metin T. ve Ercan O. gözaltına alındı.
SERBEST BIRAKILDI
Polisteki işlemlerin ardından adliyeye sevk edilen Metin T. serbest bırakıldı. Metin T.’yi sopayla dövdüğü gerekçesiyle adliyeye sevk edilen Ercan O. da sevk edildiği adliyede adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.
Video Haberler
-
Benzine yine zam geliyor!
-
İzmit Körfezi yosunlarla kaplandı
-
Türk bilim insanlarından Türkiye'de bir ilk
-
’Yol verme’ tartışması: Aracı yumruklandı, şişe fırlattı
-
Araç içerisinde bulunan aileye silahlı saldırı!
-
'Eskort' ilanıyla milyonluk vurgun
-
Saldırı öncesi video yayınlamış
-
Sokak ortasında dehşet: 'Adam ölüyor, yapma'
-
Bayram iznine giden uzman çavuş, kazada öldü
-
Oğlunun kullandığı minibüsün altında kaldı
En Çok Okunan Haberler
-
Köpekbalığını paspasla kovaladılar
-
Sedat Peker'den uzun süre sonra ilk görüntü
-
Yaz sonu Türkiye'yi bekleyen tehlike
-
Bozdağ'a yüklendi, tarih verdi
-
Sarıklı ve cüppeli yürüyüşe büyük tepki
-
'İnsanları salak yerine koyuyorlar'
-
Bilenoğlu, Eyüpsultan’da aldığı oyla tabuları yıktı
-
Seçmeninden Cumhur'u üzecek haber
-
Ankara ve Soylu'ya seslendi: 'Seninle de işim var'
-
Kırklareli'de yolcu otobüsü devrildi