Eski bakan Tunca Toskay ameliyat oldu

Devlet eski Bakanı ve MHP Antalya eski Milletvekili Tunca Toskay, abdominal aort anevrizması teşhisiyle yatırıldığı özel bir hastanede yapılan operasyonla sağlığına kavuştu.

Yayınlanma: 13.06.2015 - 17:39
Abone Ol google-news

Antalya'da, 2 gün önce abdominal aort anevrizması nedeniyle Özel Yaşam Hastanesi'nde tedaviye alınan 57'nci Hükümetin Devlet Bakanı ve MHP Antalya eski Milletvekili Tunca Toskay, Prof. Dr. İlhan Gölbaşı tarafından 2,5 saat süren operasyon sonunda sağlığına kavuştu. Genel sağlık durumu iyi olan Toskay, yapılan kontrollerin ardından yarın taburcu edilecek.

YARIN TABURCU OLACAK

Tunca Toskay'a yapılan operasyon hakkında bilgi veren Akdeniz Üniversitesi Göğüs Kalp Damar Cerrahı Prof. Dr. İlhan Gölbaşı, Toskay'ın karın bölgesindeki aort damarında 6 santimetrelik genişlemenin (balonlaşma) mevcut olduğunu söyledi. Yırtılma tehlikesi nedeniyle bu bölgeye kasık bölgesinden lokal anesteziyle stent yerleştirilerek anevrizmanın ortadan kaldırıldığını kaydeden Prof. Dr. Gölbaşı, "Operasyon klinik olarak gayet iyi seyretti. Yarın hastamızı taburcu edeceğiz" dedi.

Ankara'da diyetisyen kontrolünde 8- 9 kilo verdiğini de aktaran Toskay, "İstanbul'da beni görmüşler. Kanser olduğumu ve tedavi gördüğümü söylemişler. Antalya'dan başka bir yerde doktora gitmem. Hatta bu söylentileri çıkaranları gömerim bile. Çok iyiyim bir şeyim yok. Yapılan operasyon sırasında da hiçbir şey hissetmedim. Atlattık şu an çok iyiyim. Ben iyiyim, ülkenin de iyi olmasını istiyorum" diye konuştu.

ÜLKEDE GERGİNLİK ÇOK

Genel seçim sonrasındaki tabloyu da değerlendiren Toskay, şunları kaydetti: "Ülkede gerginlik çok. Farkında mısınız bilmiyorum ama ayın 8'inden itibaren insanlarda bir rahatlama var. Çünkü televizyon izleyemez hale gelmiştim. Uzaktan kumanda işlevini yitirir hale gelmişti. Nereye geçsem aynı yüzler vardı. Şimdi izleyebilir hale geldim."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler