Eskişehir'de trafik kazası: 1 ölü, 2 yaralı

Eskişehir'de çevreyolunda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybederek demir korkuluklara çarpan otomobile arkadan gelen başka bir otomobil çarptı. Kazada 1 kişi öldü 2 kişi yaralandı.

Yayınlanma: 16.03.2016 - 09:33
Abone Ol google-news

Kaza saat 01.00 sıralarında Eskişehir Çevreyolu Alpu Kavşağı'nda meydana geldi. İddialara göre, Ankara istikametinden kent merkezine gelmekte olan Feridun Yiğit yönetimindeki 26 BF 186 plakalı otomobil aşırı hız nedeniyle demir korkuluklara çarptı. Arkadan gelen Abdullah Semih Karaca'nın kullandığı 26 EZ 097 plakalı otomobil de kaza yapan araca çarptı.

Kazada demir korkuluklara çarparak hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Feridun Yiğit ağır yaralandı, yanında oturan ve kaza sırasında araçtan yola fırlayan Lütfi Yaman ise olay yerinde hayatını kaybetti. Feridun Yiğit ile yaralanan diğer otomobilin sürücüsü Abdullah Semih Karaca ise ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yerinde bulunan başka bir 112 ambulansındaki sağlık görevlileri kaza yerinin yanındaki tarlaya kaza yapan araçlardan yaralıların fırlamış olma ihtimaline karşı el fenerleriyle arama yaptı, ancak kimseye rastlanılmadı.

Lütfi Yaman'ın cesedi otopsi için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler