F.Bahçe 17'lik yıldıza servet önerdi

Sarı-Lacivertliler, Pereira ve scout ekibinin önerdiği 17 yaşındaki yıldız için kesenin ağzını açtı... Ponte Preta'ya 5 milyon Euro, oyuncuya da 5 yıl için toplam 15 milyon Euro teklif etti...

Yayınlanma: 07.01.2016 - 09:51
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Yönetimi Teknik Direktör Vitor Pereira ve scout ekibinin önerisi üzerine harekete geçti. Sarı-Lacivertliler, 17 yaşında geleceğin yıldızı olarak gösterilen Leandrinho'ya toplam 20 milyon Euro'luk bütçe ayırdı. Ponte Preta'ya 5 milyon Euro bonservis önerildi. Yıldız futbolcuya da ilk yıl 2.5 milyon Euro olmak üzere her yıl 250 bin Euro artan sözleşme teklifi yapıldı. 5 yıl için oyuncuya toplam 15 milyon Euro garanti ücret öneren Fenerbahçe, Brezilya'dan gelecek haberi beklemeye başladı.

İLERİDE ÇOK PARA EDER!
Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Leandrinho Brezilya U17 Milli Takımı'nda 11 maçta 9 gol attı. Bu sezon Ponte Preta'daki formu ile dikkat çeken 1.74 boyundaki genç oyuncunun 1.5 yıldır Sarı-Lacivertli kulübün scout ekibinin radarında olduğu ifade edildi. Fenerbahçe'nin eski futbolcularından oluşan ekibin verdiği raporda, "Geleceğin yıldızı olabilir. Alırsak ileride çok büyük paralara satabiliriz" görüşüne yer verdiği ifade edildi.

FENER GENÇ YILDIZ AVINDA
Leandrinho'nun yanı sıra Fenerbahçe Yönetimi'nin Gabriel Barbosa (Gabigol) için de girişimlerini sürdürdüğü öğrenildi. En son Gabigol için 15 milyon Euro bonservis ücreti teklif eden Sarı-Lacivertliler, Brezilya kulübünden olumsuz yanıt almıştı. Fenerbahçe'nin genç oyuncu için bu rakamı artırması bekleniyor. Sarı- Lacivertliler'in, hem Leandrinho, hem de Gabriel Barbosa'ya talip olması Brezilya basınında da gündeme oturdu. Brezilya gazeteleri, Sarı-Lacivertli kulübün Güney Amerika'da genç yıldız avına çıktığını yazdı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler