F.Bahçe'den golcü için Brezilya seferi

Fenerbahçe devre arası transferleri için çalışmalarını yürütürken, Brezilya'dan ilginç bir haber geldi.

Yayınlanma: 24.12.2015 - 10:38
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'nin devre arasında Brezilya'dan mutlaka bir yıldız alacağını iddia eden gazeteler, Gabriel Barbosa, Damiao,ve Pato'nun listedeki isimler olduğunu yazdı.

Brezilya basınına göre sezon başında Josef de Souza'yı alan Sarı- Lacivertli yönetim yeni yılın ilk günlerinde Brezilya'ya gidecek ve listedeki 3 isimden biriyle anlaşmaya varacak. Bonservisi elinde bulunan Leandro Damiao ve Sao Paulo'lu Pato'nun maliyetlerinin düşük olduğu ancak Santos'un 19 yaşındaki genç yıldızı Gabriel Barbosa (Gabigol) için Fenerbahçe'nin en az 20 milyon Euro'yu gözden çıkarması gerektiği iddia edildi.

RADOMEL FALCAO DA TRANSFER LİSTESİNDE

Fenerbahçe Yönetimi'nin listesinde Chelsea'de forma giyen Radomel Falcao'nun da olduğu belirtilirken, Sarı-Lacivertli yönetimin UEFA kriterleri nedeniyle ekonomik bir transferi gündeme alabileceği iddia edildi.

Ancak Fenerbahçe Yönetim'ne yakın kaynaklar Sarı- Lacivertliler'in sezon başında çok ilgilendiği Gabrial Barbosa (Gabiol) için tüm şartları zorlayacağı sızan haber arasında yer alıyor. Sportif Direktör Terraneo'nun devre arası Brezilya'ya gitmesi bekleniyor (takvim)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler