Fener ol kampanyasının kilidi Galatasaray maçı

Fenerbahçe’nin, umutlarını bağladığı ‘Fener ol’ kampanyasının kilidi Galatasaray maçı. Başkan Ali Koç ve yönetimi, kulübü ekonomik olarak düzlüğe çıkarttıktan sonra sportif anlamda da atılımları gerçekleştirmenin peşinde. Bağış kampanyası şu anda Fenerbahçe için ‘Kurtuluş Savaşı’ anlamına geliyor.

Yayınlanma: 20.03.2019 - 08:00
Fener ol kampanyasının kilidi Galatasaray maçı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin, umutlarını bağladığı ‘Fener ol’ kampanyasının kilidi G.Saray maçı. Başkan Ali Koç ve yönetimi, kulübü ekonomik olarak düzlüğe çıkarttıktan sonra sportif anlamda da atılımları gerçekleştirmenin peşinde. Bağış kampanyası şu anda Fenerbahçe için ‘Kurtuluş Savaşı’ anlamına geliyor. 300 milyon TL civarında bir gelir hedeflenirken, bu kapsamda Kadıköy’de oynanacak Galatasaray karşılaşmasının pozitif ve negatif etkileri, yönetim tarafından ölçülüyor. Galatasaray maçının kazanılması kampanyaya büyük değer katacak görüşü hakim. Olası bir yenilgide ise ‘Kadıköy serisi’ bozulacak, kampanya bundan olumsuz etkilenecek. Sarı-Kırmızılılar, 22 maçtır Kadıköy deplasmanında galibiyete hasret.

Soldado’da işlem tamam
Devre arasında başta Olympiakos olmak üzere birçok takımdan teklif alan, fakat Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal’ın, “Birinci forvetim sensin” dediği Soldado ile prensip anlaşmasına varıldı. Yanal’ın teklifi sonrasında menajerine, “Takımımı bu durumda bırakıp gidemem” diyen İspanyol oyuncunun hatrı sayılır bir indirim yaptığı iddia edildi. Soldado yıllığı 1.5 milyon Avro’dan 1+1 yıllık sözleşme imzalayacak. Soldado, şu anda Fenerbahçe’den yılda 3.5 milyon Avro kazanıyor.

Sakat mı geldi?
Fenerbahçe’nin sezon başında Zürih’ten transfer ettiği İsviçreli golcü Michael Frey’le ilgili tartışmalara bir yenisi daha eklendi. Erzurumspor’a 600 bin Avro’ya teklif edilmesine rağmen transfer edilmediği iddia edilen 24 yaşındaki golcünün Fenerbahçe’ye 2,7 milyon Avro bonservis bedeliyle imza atması sansasyona yol açmıştı. Her ne kadar Sarı-Lacivertliler ve Frey, Erzurum iddialarını yalanlasa da kamuoyunun kafasındaki soru işaretleri hiç silinmedi. Yıllık 1,2 milyon Avro’dan 4 yıllık sözleşmesi olan Frey 24 maçta 5 gol, 1 asistlik performans sergilerken son haftalarda kayboldu. Ersun Yanal döneminde ilk 11’i unutan İsviçreli’nin Almanya’da ameliyat masasına yatması “Acaba sakat mı geldi” iddialarını beraberinde getirdi. Frey’in, kasık fıtığından bir operasyona tabi tutulduğu ve tedavisinin 3-4 hafta süreceği bildirildi.

Sert açıklama
Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, bazı basın kuruluşlarında kendisi hakkında çıkan haberlerle ilgili olarak resmi siteden yazılı açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, “Daha önce bu konuya dikkat çekmiş olmamıza rağmen bu mecralar ‘hiç şaşırmadığımız şekilde’ malum yöntem, üslup ve yaklaşımla yayın politikaları ile kulübümüzü ve başkanımızı hedef almaya devam etmektedirler. Bu manidar yaklaşımın, hiçbir yayın kurum ve kuruluşuna yakışmayacağını söylemek isterdik ancak karşımızda bizi hedef alan bir ‘zihniyet’ bulunmaktadır” ifadelerine yer verildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler