Fenerbahçe mağlup ayrıldı

Spor Toto Süper Lig Turgay Şeren Sezonu 3'üncü haftasında Fenerbahçe, Bursaspor'u konuk etti. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Kompleksi’nde dün başlayan Karşılaşmada galibiyet Batalla'nın 33. dakikada attığı gol ile Bursaspor'un oldu.

Yayınlanma: 12.09.2016 - 12:25
Abone Ol google-news


FENERBAHÇE 2 OYUNCUSUNDAN YOKSUN
Fenerbahçe'de kart cezalısı olan Mehmet Topal ile Simon Kjaer görev alamadı.
Sarı-lacivertli ekip lifin ilk haftasında oynadığı Medipol Başakşehir karşılaşmasında kırmızı kart gören ve Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından da iki maç ceza verilen Mehmet Topal, Kayserispor maçından sonra Bursasspor mücadelesinde de takmını yalnız bıraktı. Kayserispor maçında kırmızı kart gören Simon Kjaer de cezası nedeniyle görev alamadı.

SOW YENİDEN SARI-LACİVERTLİ FORMA İLE SAHADA
Fenerbahçe'nin Al Ahli'den bir yıllığına kiraladığı Moussa Sow, yeniden sarı-lacivertli forma ile sahaya çıktı. 2012-2013, 2013-2014 ve 2014-2015 sezonlarında Fenerbahçe'de forma giyen Sow, yeniden sarı-lacivertli formaya kavuştu. Senegalli futbolcu, teknik direktör Dick Advocaat'ın kendisine forma vermesi ile 394 gün sonra Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde yeşil zemine çıktı.

LENS İLK MAÇINA ÇIKTI
Jeremain Lens, sarı-lacivertli forma ile ilk maçına çıktı.
Fenerbahçe’nin Sunderland’den kiralık olarak kadrosuna katıığı Hollandalı futbolcu Jeremain Lens, teknik direktör Dick Advocaat’ın ilk on birde kendisine görev vermesi ile sarı-lacivertli formayla ilk maçına çıktı.

BURSASPOR’DA 5 EKSİK
Yeşil-beyazlı ekipte 5 futbolcu eksik durumda. Sakatlıkları bulunan Serdar Kurtuluş, Deniz Yılmaz, Merter Yüce ve Emre Taşdemir’in dışında dün yapılan idmanda sakatlanan Erdem Özgenç de Fenerbahçe mücadelesinde görev alamayacak.
Öte yandan uzun bir sakatlık dönemi geçiren Tomas Sivok takımdaki yerini aldı.

TRİBÜNLER DOLU
Fenerbahçe ile Bursaspor arasında oynanan karşılaşmaya sarı-lacivertli taraftarlar ilgi gösterdi. 52 bin kişilik Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde az sayıda boşluk olduğu gözlendi. Öte yandan Bursaspor taraftarları da kendilerine ayrılan yerleri tamamiyle doldurdu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler