Fenerbahçe taraftarlarından Cumhuriyet Ege Temsilciliği'ne ziyaret

Fenerbahçe Spor Kulübü İzmir Şubesi’nin yeni yönetim kurulu üyelerinden Hüseyin Canpolat, Can Çirişoğlu, Faruk Demir ve Neslihan Gençay gazetemiz Ege bölge temsilcisi Serdar Kızık'ı ziyaret etti.

Yayınlanma: 12.08.2015 - 15:18
Abone Ol google-news

 

Şube Başkanı Hüseyin Canpolat İzmirli Fenerbahçeliler olarak şubeler arasında öncü ve örnek olmaya kararlı olduklarını belirterek “Hedeflerimizin başında üye sayımızı hızla yükseltmek geliyor. ’Hedef 1 milyon üye’ kapsamında bir yıl içinde üye sayımızı binlere katlamayı bekliyoruz. Diğer yandan da tesisleşmeyi hedefliyoruz” dedi.

Üyeler arası dostluk ve sosyal ilişkilerin geliştirilmesi içinde çaba sarf edeceklerini belirten Canpolat, “ Ayrıca ilçe teşkilatları dernek faaliyetleri koordinasyonunun sağlanması gerekli. Bu yönde de uğraşacağız ve koordineli çalışmanın altyapısını kuracağız” diye konuştu.

Sporcuları Mehmet Topal'a yönelik saldırıya da dikkat çeken Canpolat benzer olayların geçmişte de yaşandığına dikkat çekerek “ Futbol dünyamız da karıştırılmak isteniyor” dedi.

Kızık da,  Fenerbahçe'nin yeni kampanyasıyla kurumsallaşmayı öne çıkarmasının Türk futbolu adına önemli bir gelişme olduğunu söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler