Fenerbahçe'de kaleye bir numaralı aday Ospina
Kadrosuna bir yabancı kaleci katmayı planlayan Fenerbahçe, David Ospina'yı bekliyor. Arsenal'in Petr Cech ile anlaşması, transferin önünü açmak üzere.
Yeni sezon planlamasında bir yabancı kaleci almayı düşünen Fenerbahçe'de adaylar ikiye indi. David Ospina ve Steve Mandanda sarı lacivertlilerin düşündüğü isimler.
Sözleşme yenilenmeyen Mert Günok'un yerine, kiradan dönen Ertuğrul Taşkıran'ı kullanacak sarı lacivertliler, Volkan Demirel ile rekabet edecek seviyede bir kaleci almayı planlıyor.
Listedeki isimlerden David Ospina'nın Fenerbahçe'ye transfer olma ihtimali kuvvetlendi. İhtimali güçlendiren durumsa Arsenal'in Petr Cech ile anlaşmaya varması oldu. Arsene Wenger'in isteğiyle Cech ile görüşen ve mütabakat sağlayan Arsenal yönetimi, Chelsea kulübüyle de anlaşıp imzaları atmanın hesaplarını yapıyor. Bu durumda takımdan ayrılacak ilk isim David Ospina olacak. Forma şansı bir hayli azalacak olan Ospina da sarı lacivertlilerin teklifine sıcak bakıyor.
Kolombiya Milli Takımı’yla Copa America'da bulunan Ospina'da pürüz çıkması halindeyse B planı olarak Fransa Milli Takımı kalecisi Steve Mandanda'ya teklif götürülecek. Marsilya forması giyen Mandanda'nın da tıpkı Ospina gibi kulübüyle olan sözleşmesi devam ediyor.
Video Haberler
-
Kadın cinayetini önlemek istedi, öldürüldü!
-
Feci kaza: 2 ölü, 2 yaralı
-
İmamoğlu'ndan 'Türk Ocakları' göndermesi
-
İstanbul'da hareketli dakikalar
-
Ali Ağaoğlu kalp krizi geçirdi
-
Osmaniye'de feci kaza: 1 ölü, 1 yaralı
-
Hareketli dakikalar: Milyonluk yatta can pazarı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
Sarallara dev operasyon
-
'Elinde son derece ciddi bilgiler, belgeler var'
En Çok Okunan Haberler
-
En düşük emekli maaşı belli oldu
-
Lille yeni teknik direktörü Paulo Fonseca oldu!
-
Şirketlere kayyum atandı, binlerce hesaba el konuldu
-
Erdoğdu ve Torun, CHP'den istifa etti
-
Sarallara dev operasyon
-
Cumhur'a kötü haber, yüzde 7 kurtarmadı
-
Arda Turan'dan şaşırtan AKP yanıtı
-
MHP'li isimden sert sözlerle istifa
-
'Çok kısa ve yırtmaçlı etek giyilmesin'
-
İki konuda uzlaşı sağlandı