Fenerbahçeli futbolcular mücevher fuarında

Fenerbahçeli futbolcular Meireles ve Alves İstanbul mücevher fuarı gala gecesine katıldılar Istanbul Jewelry Show Gala Gecesi'nde Candan Erçetin'i dinleyen Portekizli yıldızlar, efsanevi isim Vitor Baia'yı da yalnız bırakmadılar.

Yayınlanma: 14.03.2015 - 15:58
Abone Ol google-news

Portekiz'in efsanevi kalecisi Vitor Baia ve eşi Andrea, İstanbul Jewelry Show'da gönülleri fethetti. Rihanna ve Beyonce gibi starlara mücevher üreten Messika'nın 60 karatlık pırlanta gerdanlığını takan Baia, Mücevher İhracatçıları Birliği tarafından 'Türkiye Mücevher sektörünün Portekiz'deki elçisi' ilan edildi. 4 milyon Euro değer biçilen gerdanlık AJUR Tasarım yarışmasının ödül töreninde bir konser veren Candan Erçetin'in boynunda ışıldadı.

Sporcu kimliğiyle gönülleri fetheden ve dünyaca ünlü eski kaleci Vitor Baia ve eşini Fenerbahçe'nin Portekizli yıldızları Raul Meireles ve Bruna Alves de yalnız bırakmadılar. Gala gecesinin sahnedeki yıldızı Candan Erçetin'i salondaki yıldızları da Portekizliler oldu. Gala gecesine katılan Portekizliler Candan Erçetin'in müziğiyle keyifli bir gece geçirdiler.

Gecenin yıldızı olan Candan Erçetin dünya çapında yabancı alım heyeti rekorunun kırıldığı fuarın gala gecesinde sahne alarak, sadece Türk değil özellikle yabancı katılımcıların da unutamayacakları bir konser verdi. Rihanna ve Beyonce gibi dünya starları için mücevher tasarlayan Messika'nın paha biçilemeyen gerdanlığı; MİB Başkanı Ayhan Güner ve Moskova Elmas Borsası ve World Diamond Mark Başkanı Alex Popov sahneye çıkarak Candan Erçetin'in boynuna taktılar. Candan Erçetin paha biçilemeyen sesine konser süresince bu değerli gerdanlık eşlik etti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler