Fikret Orman’ın Veli Kavlak jesti

Beşiktaşlı futbolculardan Veli Kavlak’a kiralık izni çıktı. Veli, 2011 yılında yıldızlaştığı dönemlerde sağ omuzunda yaşadığı sorunlar ve yanlış ameliyat teşhisi nedeniyle yeşil sahalardan uzak kalmıştı.

Yayınlanma: 07.06.2017 - 19:25
Abone Ol google-news

Veli Kavlak iki yıl önce Fenerbahçe’nin transfer listesinde birinci sırada yer almıştı. Futbolcu bu sezonu oynamadan geçirdi, gelecek sezonda oynaması hayli zor. Siyah- Beyazlı yönetim kendisine büyük jest yaptı. Başkan Fikret Orman, tecrübeli oyuncuya gideceği kulübün ödeyeceği kiralama bedelini vereceklerini söyledi. Orman, Veli’ye “Yaptığın fedakârlığı unutmadık. Sen bunu fazlasıyla hak ediyorsun” dedi. 28 yaşındaki futbolcu geride kalan sezon senelik ücreti olan 1 milyon 100 bin Avro (yaklaşık 4 milyon 350 bin lira) alacağını kulüpte bırakmıştı. 2019 yılında bitecek olan sözleşmesi kulüp tarafından dondurulan Veli Kavlak hakkı olmasına rağmen çok ciddi bir rakamı geri çevirerek yönetimin büyük takdirini toplamıştı. Veli, kiralık gideceği kulüpten ayrıca ücret alacak. Eski kulübü Rapid Wien’le yeniden temas halinde olan Veli Kavlak’ın, Süper Lig’den de teklifler aldığı ve kısa süre içinde kararını vereceği vurgulandı.

Rhodolfo gitti

Brezilyalı futbolcusu Luis Rhodolfo’yu Flamengo’ya sattı. Siyah- Beyazlıların stoperine Brezilya ekibi 1.4 milyon Avro bonservis bedeli ödeyecek.

Caner’de işlem tamam

Beşiktaş, Caner Erkin ile anlaşmaya varıldığını Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) bildirdi. Siyah- Beyazlıların KAP açıklamasında şu ifadeler kullanıldı: Caner Erkin’in transferi konusunda İnter kulübü ile anlaşmaya varılmıştır. İnter kulübüne 750.000 Avro sözleşme fesih bedeli ödenecektir. Kulübümüz ile oyuncu arasındaki güncel sözleşme hükümleri muhafaza edilmiştir

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler