Filiz Aker 'Vatan'a 3-4 trilyon harcadım, kimseye bırakmam' demiş

Sunucu ve oyuncu Vatan Şaşmaz, İstanbul’da 5 yıldızlı bir otelde eski manken Filiz Aker tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. Şaşmaz'ın ölümünün ardından ona saplantıyla bağlı Filiz Aker’in hikâyesi ortaya çıktı.

Yayınlanma: 28.08.2017 - 07:56
Abone Ol google-news

<video:812662>

Vatan Şaşmaz'ın Filiz Aker tarafından öldürülmesinin ardından Vatan Şaşmaz ve ona saplantıyla bağlı Filiz Aker’in hikâyesi de ortaya çıktı.

Filiz Aker 1 ay önce mezar yeri yaptırmış

'Bu kadın benim başımı belaya sokacak'

Vatan Şaşmaz'ı vuran Filiz Aker kimdir?

Filiz Aker’in ‘olaylı’ aşk geçmişi 

Gazete Habertürk'ten Bülent İpek'in haberine göre Şaşmaz, Emel Sayın’ın yeğeni Nergis Mizanoğlu ile evliliğe hazırlanırken askerdeyken ayrıldı. İlk evliliğini Nurşen Kocayaş ile Eylül 2011’de Londra’da yaptı. Çift, 2014’te Fethiye’de anlaşmalı boşandı. İkinci evliliğini 13 Eylül 2015’te Yasemin Adalı ile yapan sunucu, “Aile de olsak herkes birey. Eşim köklü bir ailenin kızı. İkimizin de ayrı iş ve varlıkları var. Ben teklif ettim evlilik sözleşmesi yaptık” diye açıklama yapmıştı. Acı olayın ardından Şaşmaz’ın “Çocuk planımız olmasa beraber yaşamaya devam ederdik” dediği eşi Yasemin Adalı’nın 5 aylık hamile olduğu öğrenildi. Çift, Kanlıca sırtlarında eşinin ailesine ait tanesi 30 milyon liralık 12 villalık evlerden birinde oturuyordu. En çok ekstra iş yapan sunuculardan biri olan Şaşmaz’ın da farklı yerlerde kendine ait 4 evi vardı. Şaşmaz’ın ayrıca tutkunu olduğu spor araba koleksiyonu vardı.

Vatan Şaşmaz'ın eniştesi: Annesine ölüm haberini sabah 05.00'a kadar veremedik

 ‘BOŞANMAZSA ÖLDÜRÜRÜM’

Nikâh şahidi ve yakın arkadaşı olan ünlü müzik yapımcısı Polat Yağcı, “Nerdeyse gece gündüz beraberdik. Evlendikten sonra ailesi ve işinden başka bir şeyi kalmamıştı. Bana hiç öyle bir ilişkisinden söz etmedi” dedi. 80’li yılların ünlü manken ve oyuncusu olan Filiz Aker’in 2 yıl önce de intihar girişiminde bulunduğu ortaya çıktı. Aker’in yakın arkadaşı eski magazin gazetecisi Nurcan Sabur, “2 yıl önce hap için intihar girişiminde bulundu. Bazı sıkıntıları vardı” dedi. Yakın çevresine Şaşmaz’a karşı 10 yıldır saplantılı aşk beslediğini söyleyen Aker’in “Ona 3-4 trilyon (milyon) harcadım, kimseye bırakmam. Eşinden boşanmazsa onu öldürürüm” dediği iddia edildi.

VATAN ŞAŞMAZ'IN OTELDEKİ GÖRÜNTÜLERİ 

CİNAYET POLİS TUTANAĞINDA

Olayın ardından Filiz Aker'in yeğeni Dora Ercan ile otel görevlisi Turan Altunbaşak'ın tanık olarak ifadelerine yer verilen 'Olay Yeri Tutanağı'na göre, Şaşmaz ile Aker'in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları, ancak Aker'in Şaşmaz'dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek, takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz'ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği belirlendi.

 2011'DE İNTİHARA KALKIŞMIŞ

 Aker'in karşılık alamamıs nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.

 1130'NOLU ODA

 Aker'in 1.5 ay önce Conrad Otel'e gelerek 1130 nolu odada kalmaya başladığı, olaydan önce yeğeni Dora Ercan ile eşini otele çağırdığı, Aker'in 12.30'da otele gelen Dora Ercan ve eşiyle birlekte cafede oturdukları da öğrenildi. Aker'in burada alkol aldığı, ardından saat 17.00 gibi misafiri geleceğini, yarım saate döneceğini belirterek yanlarından ayrıldığı da kaydedildi. Aker'in gelmemesi üzerine yeğeninin telefonla aradığı, telefona cevap vermeyince de otel güvenliğinden yardım alarak Aker'in kaldığı odaya çıktıkları belirtildi.

ŞAŞMAZ'IN SIRTINDA 4 KURŞUN, AKER'İN SAĞ KULAK ÜSTÜNDE TEK KURŞUN

Şaşmaz'ın kapı önünde yüzüstü yatar vaziyette kanlar içinde kaldığı, sırtından 4 kurşun isabet ettiği görüldü. Şaşmaz'ın odadan çıkmak için kapıya yöneldiği sırada Aker'in arkadan üst üste ateş ettiği de belirlendi. Aker'in daha sonra yatağa oturarak sağ kulak üstünde tek el ateş ederek intihar ettiği de belirlendi.

 İFADELERİ ALINDI

Olaydan sonra Aker'in yeğeni Dora Ercan ile otel görevlisi Turan Altunbaşak'ın ifadelerine de başvuruldu.

4 gün önce açıklamıştı... İşte Vatan Şaşmaz'ın yapmayı en çok istediği şey

Vatan Şaşmaz'ın cenaze töreninin tarihi ve yeri belli oldu

Filiz Aker'in yeğeni: Teyzem yıllardır platonik aşıktı

Vatan Şaşmaz, 'baba olmayı çok istiyorum' demişti... Eşi 4 aylık hamileydi

 Vatan Şaşmaz'ın son röportajı: Ardımda iz bırakmak istiyorum

Vatan Şaşmaz’ı öldürüp intihar eden eski manken Filiz Aker'in son paylaşımları

Vatan Şaşmaz’ın öldürülmesine ünlülerden tepki: Doğru olamaz, olmasın!

Sunucu Vatan Şaşmaz Beşiktaş'ta bir otelde silahla vurularak öldürüldü


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler