Galatasaray ve Fenerbahçe'nin Avrupa Ligi maçlarının hakemleri açıklandı
UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele eden Türk takımları Galatasaray ile Fenerbahçe'nin grup maçlarını yönetecek hakemler belli oldu.

UEFA'dan yapılan açıklamaya göre, E Grubu'nda Galatasaray ile İtalya temsilcisi Lazio arasındaki ilk hafta karşılaşmasında, Sloven hakem Matej Jug düdük çalacak.
Jug'un yardımcıları ise aynı ülkeden Matej Zunic ve Manuel Vidali olacak. Karşılaşma, 16 Eylül Perşembe günü 19.45'te Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadı'nda oynanacak. Jug, Trabzonspor'un konuk ettiği Roma'ya 2-1 yenildiği UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında da görev almıştı.
Almanya ekibi Eintracht Frankfurt ile Fenerbahçe arasındaki D Grubu mücadelesini ise İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek.
Mariani'nin yardımcılığını, aynı ülkeden Matteo Passeri ve Alessandro Costanzo üstlenecek. Bu karşılaşma ise 16 Eylül Perşembe günü TSİ 22.00'de Frankfurt Stadı'nda yapılacak.

Spor Haberleri
-
Kadın sutopunda tarihi başarı: Türkiye’nin ekolü
-
Galatasaray'dan KAP bildirimi: Kârı belli oldu!
-
Ömer Erdoğan'dan tepkilere yanıt!
-
Kocaelispor kendi evinde takıldı!
-
Başakşehir'e tek gol yetti!
-
İzmir'de kazanan çıkmadı!
-
İspanya La Liga maçına erteleme kararı!
-
İbrahim Hatipoğlu'ndan eleştirilere yanıt!
-
Vinicius Junior'dan Ballon d'Or itirafı!
-
Milan'dan Hollandalı oyuncuya yeni sözleşme!
En Çok Okunan Haberler
-
Ekrem İmamoğlu'ndan flaş suç duyurusu
-
'Diploma' soruşturmasında yeni gelişme!
-
5 kişi hayatını kaybetti!
-
TÜİK şubat ayı enflasyon verilerini açıkladı!
-
AKP'li üyeler oturumu terketti
-
İBB Medya AŞ'ye operasyon!
-
'Türkiye'nin sorunlarını hangi parti çözer?'
-
Sergen Yalçın'dan flaş Galatasaray iddiası
-
'Yapılabilecek en kötü açıklama'
-
Bakanlık ünlü giyim markasını ifşa etti!