Galatasaray'da bir istifa daha

Galatasaray'da Cemal Nalga skandalının ardından, kulüp başkan yardımcısı Yiğit Şardan'dan sonra bayan basketbol takımından sorumlu yönetim kurulu üyesi Ahmet Dedehayır da istifa etti.

Yayınlanma: 25.11.2009 - 13:40
Abone Ol google-news

Ahmet Dedehayır, yaptığı yazılı açıklamada, iki dönemden bu yana sürdürdüğü Galatasaray Yönetim Kurulu Üyeliği ve Bayan Basketbol Şubesi Başkanlığı'ndan bugün itibariyle ayrıldığını kaydetti.

Cemal Nalga olayıyla herhangi bir ilgisinin olmadığını vurgulayan Dedehayır, ''Bu olayla yakından uzaktan hiçbir ilgim, bilgim ve sorumluluğum olmadığı halde, Galatasaray'ın yüce menfaatleri için ve sayın başkanımıza daha rahat bir çalışma ortamı sağlamak amacıyla görevimden ayrılıyorum'' dedi.

Bundan sonra da Galatasaray'a hizmet etmeye devam edeceğini belirten Dedehayır, ''Vazife yaptığım dönemde benimle birlikte çalışan ve bana yardımcı olan herkese, özellikle de bir ilki gerçekleştirerek Türkiye ve Galatasaray'a Avrupa şampiyonluğunu kazandıran bayan basketbol şubesine teşekkür eder, bundan sonra da ömrümün sonuna kadar canımdan çok sevdiğim Galatasaray'a hizmet edeceğimi beyan ederim'' ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler