GASTRONOMİ ÜSSÜ; ROBIN’S KITCHEN
Galata’ nın en gurme restoranı Robin’s Kitchen mevsime göre değişen menüsünü kış aylarına uyarladı
Robin’s Kitchen’ da yer alan lezzetlerin arzı endam ettiği menüsünün en takdire şayan yönlerinden biri kuşkusuz taze ürün kullanımından taviz verilmemesi ve menünün gerektiğinde revize edilmesi. Şef Bilal Mert, modern mutfağının farklı yerel kırılımlarını yenilikçi yorumlarla sunuyor. Böylece hem alışık olduğunuzu, hem de yepyeniyi bir arada tadıyorsunuz.
Şef Bilal Mert’in hazırladığı kış menüsü herkesin damak tadına hitap ediyor; Soğan Çorbasından Midye Vongole’ye, Ahtapot Carpaccio’ dan Minekop’a kadar zengin bir içeriği var.
Yemek yemek bir sanata dönüşüyor
Robin’s de yemek bitip o dünyadan çıkarken bir takım yeni farkındalıklar, düşünceler, duygular da sizinle birlikte geliyor. Robin’ s Kitchen’ ın kurucu ortağı ve aynı zamanda şefi olan Bilal Mert, yemekteki başarısını stil görsellerine de yansıtıyor. Her yaptığı yemeği bir tabloya çeviren Şef Bilal Mert, size günlük yaşam kaçamakları sunuyor.
En Çok Okunan Haberler
- Rus basını yazdı: Esad ailesini Rusya'da neler bekliyor?
- Türkiye'nin 'konumu' hakkında açıklama
- Esad'a ikinci darbe
- İmamoğlu'ndan Erdoğan'a sert çıkış!
- Kalın Colani'nin yolcusu!
- Çanakkale'de korkutan deprem!
- Naci Görür'den korkutan uyarı
- Erdoğan'a kendi sözleriyle yanıt verdi
- Kurum, şişeyi elinin tersiyle fırlattı
- 35 milyon TL değerinde altın sikke ele geçirildi