Gençler kulübeden çıkamadı

F.Bahçe’de teknik direktör Phillip Cocu, geldiğinde gençlere önem vereceğini söylemişti.

Yayınlanma: 29.09.2018 - 06:00
Gençler kulübeden çıkamadı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin teknik direktörü Phillip Cocu’nun gençlere çok önem verdiği söylenmişti. Cocu, başlangıçta gençlere önem verir gibi göründü. (Ferdi, Berke, Yiğithan, Barış, Samet) Hollandalı, hazırlık maçlarında ve ligin ilk iki haftasında gençlere A takımda şans verdi. Peki sonra? Sonra U dönüşü yaptı, sırtını gençlere döndü... Gençler süre alamaz oldu. Büyük umutlarla transfer edilen Ferdi Kadıoğlu U21’e gönderildi. Genel fotoğrafa bakıldığında Eljif Elmas dışında süre alan bir başka isim yok. Eljif, 6 lig maçında toplamda 266 dakika sahada kalırken, Atiker Konyaspor maçında da fileleri havalandırmıştı.

Cocu’ya Kocaman gönderme

F.Bahçe’nin efsane ismi ve eski teknik direktörü Aykut Kocaman, Phillip Cocu’nun performansını değerlendirdi. Kocaman takımın başında kendisinin olması ve hiç transfer yapılmaması halinde bile en az 75 puan toplayabileceğini iddia etti. Kocaman, geçtiğimiz sezon oynatmadığı için eleştirildiği Valbuena konusunda ise şu değerlendirmeyi yaptı: “Valbuena, Avrupa’da tek topu oynayan en iyi oyuncu. Bu yüzden Fenerbahçe’ye gelmesini çok istedim. Ama Fenerbahçe’ye geldiğinde bu özelliğini kullanmadı.”

Teknik heyetten Ayew’e uyarı

Beşiktaş derbisinde attığı gol ile takımına beraberliği getiren Andre Ayew, F.Bahçe teknik heyetini memnun edemedi. Derbi analizi sonrası Ayew’le görüşme gerçekleştirilirken Ganalı oyuncudan, maç içinde aktif olduğu süreleri arttırması istendi. Ayew ise, fiziksel olarak daha iyiye gittiğini ve ilerleyen haftalarda daha yüksek seviyelere geleceğini teknik heyetle paylaştı.

Rize’de kaybetmiyor

Pazar günü Çaykur Rizespor’a konuk olacak F.Bahçe, rakibiyle deplasmanda oynadığı son 6 maçını 5’ini kazandı, 1’inde berabere kaldı. 10 Şubat 2007’de rakibine 2-1 mağlup olan Sarı-Lacivertliler, sonrasındaki 5 lig mücadelesinde 4 galibiyet alırken, kupada da Rize’ye 4-1’lik skorla üstünlük kurdu. Bilindiği üzere Rize’de İbrahim Üzülmez’in yerine teknik direktörlüğe Okan Buruk getirilmişti.

Oğuz Kağan'la sözleşme uzatıldı

F.Bahçe, 1999 doğumlu Oğuz Kağan Güçtekin’in sözleşmesini uzattı. Sportif Direktör Comolli; imza töreni sonrası, “11 yıldır F.Bahçe’de olan Oğuz, çok yetenekli ve genç bir oyuncu. Son 2 ayda çok büyük bir gelişim gösterdi” dedi. Oğuz Kağan ise “Bu yeni yapılanmanın içerisinde şans bulduğum için çok mutlu ve gururluyum. F.Bahçe’ye daha çok faydalı olmaya çalışacağım” ifadesini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler