Gerilim Türündeki Sürükleyici Hikayesiyle Mavi, Perdelerini İkinci Sezon İçin Açıyor

Olağan Masallar Tiyatrosu ve Kar Art Kültür Sanat işbirliği ile geçtiğimiz sezon tiyatro severler ile buluşan Mavi, sahnelerde eşine pek rastlanmayan gerilim türündeki hikayesiyle büyük beğeni topladı. İlk sezonunda seyircisinin yalnız bırakmadığı Mavi, yenilenmiş rejisiyle perdelerini ikinci sezon için açıyor.

Yayınlanma: 29.09.2014 - 16:50
Abone Ol google-news

Doktorunun hayatını fazlasıyla yakından takip eden bir hasta, sınırları ne kadar aşabilir? Peki ya doktor, hayatının üzerindeki bu gizemli bakışlara ne kadar katlanabilecektir? Mavi, karanlığı insan ilişkileri odağında tanımlamaya çalışan, kırmızının, bolca siyahın ve birazcık da beyazın bulaştığı, sürprizlerle dolu gerilim türünde bir tiyatro oyunu. Yenilenen rejisiyle Mavi, ikinci sezonunda da bu heyecan verici öyküyü seyircisiyle paylaşmaya devam ediyor…

Daha önce yazdığı ve yönettiği birçok kısa oyun ile tanınan yazar Aykut Göker’in kaleme aldığı Mavi, gizemli bir hasta ve onun doktoru arasında geçen sürprizlerle dolu bir öykü. Sahnelerde eşine sık rastlanmayan bu gerilim türündeki hikayede, birçok dizi, reklam filmi ve tiyatro oyununda rol almış genç oyuncular Can Yaman ve Şahin Sancak başrolleri paylaşıyor.

Olağan Masallar Tiyatrosu ve Kar Art Kültür Sanat işbirliği ile hazırlanan Mavi, Ekim ayında 5 oyun ile ikinci sezonu açacak. İstanbul Kadıköy’de 3, 10, 17, 24 ve 31 Ekim Cuma akşamları saat 20:30’da perdelerini açacak olan Mavi’nin biletlerine Biletix üzerinden ulaşabilirsiniz. 


Mavi’nin Künyesi
Yazan ve Yöneten: Aykut Göker
Oyuncular: Can Yaman, Şahin Sancak
Yönetmen Yardımcısı: Derya Şahan
Işık ve Ses: Furkan İnik, Umut Çeşitli
Süre: 70 Dakika
Sahne: Living Room
Biletler: Biletix
Detaylı Bilgi İçin: www.olaganmasallar.com


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler