Gökçek: Altınok listeyi beğenmedi
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok'un adaylıktan çekilmesi konusunda ''Bana gelen bilgi Keçiören Belediye Meclis listesini beğenmediği için istifa ettiği yönünde'' dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, konuya ilişkin soruları yanıtlarken, şunları söyledi:
''Bana gelen bilgi Keçiören Belediye Meclis listesini beğenmediği için istifa ettiği yönündedir. Bu konuda başka bilgim yok.
Altınok ile aramızda bazı problemler olsa bile, belediye başkanlığı adaylığından çekilmesi aynı partiden olmamız dolayısıyla sıkıntı yaratır.''
Gökçek, Altınok'un istifasıyla ilgili olarak basında yer alan haberlerin hatırlatılması üzerine, ''Böyle bir yöntemi tasvip etmek mümkün değildir. Siyasette belden aşağı yapma iğrençlik ve çirkinliktir. Kimse böyle bir işten dolayı siyasi rant beklemesin. Eğer böyle bir çirkinlik yapan varsa kınıyorum'' diye konuştu.

En Çok Okunan Haberler
-
Ekrem İmamoğlu için tutuklama talebi!
-
CHP liderinden gözaltı ve yandaş medya sözleri!
-
CHP'den MHP'ye 'kurultay' yanıtı!
-
Protestolara katılanlara şafak baskını
-
RTÜK'ten televizyonlara gözdağı!
-
Şevket Çoruh'un, yandaş Cem Küçük'e yanıtı gündem oldu
-
Filiz Akın sessiz sedasız defnedildi
-
İYİ Parti'den Saraçhane açıklaması
-
Özgür Özel İmamoğlu'nun talebini açıkladı!
-
Özel'in son konuşmasında 'mikrofon' ayrıntısı!