Göztepe'den Önder Özen açıklaması: Komplo!

Göztepe, Önder Özen'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında sarf ettiği sözlerin ses kayıt cihazına alınmasını 'komplo' olarak niteledi.

Yayınlanma: 25.03.2016 - 15:45
Abone Ol google-news

Göztepe Teknik Direktörü Önder Özen'in Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve Beşiktaş Başkanı Fikret Orman hakkında sarf ettiği sözler hakkıdan sarı kırmızılı kulüpten açıklama geldi. Göztepe'nin Başkan Vekili Talat Papatya, gizlice ses kaydı yapılıp teknik direktörleri Özen'e komplo kurulduğu iddia etti.
Sıra kırmızılı kulübün internet sitesinde Talat Papatya imzasıyla yayınlanan açıklamada şu görüşlere yer verildi:
"Gerçekleşen gala töreninde basın mensupları Başkan Mehmet Sepil ile sohbet ederken başkanımızın onay ve bilgisi dışında ses kaydı yapıldığı ve bunun akabinde teknik direktörümüz Önder Özen ve basın mensuplarının başkanımızın yanından ayrılarak sürdürdüğü sohbetin de etik olmayan bir şekilde kaydedildiği ortaya çıkmıştır."
Başkan Vekili Papatya, açıklamasında Önder Özen'in sözlerinin kulüp tarafından da tasvip edilmediği belirtilirken şöyle denildi:
"Kamuoyunun ve basının kulübümüz üstündeki ilgisi doğal ve haklıdır. Kulübümüz basına karşı oluşturduğu yaklaşım, basın mensuplarının tesislerimizi kullanımı, etkinliklerde basın mensuplarına verdiğimiz değer ve anlayış nedeniyle tüm basın emekçilerinin takdiri ile karşılanmaktadır. Basın mensuplarıyla kol kola hareket eden kulübümüz, onları her zaman camia içinde görmekten mutluluk duymuştur.
Bizlerle gece gündüz, kar kış demeden, içeride ve dışarıda işini layıkıyla yapan değerli basın mensuplarını tenzih ederiz. Ancak Sayın Burak Hakerler'in haber ve görüş ortaya koymaktan ziyade kaos odaklı çalışma prensibini ve böyle bir ortam olmadığında ise basın etik kurallarına aykırı çalışma yollarını kabul etmemiz mümkün değildir."

OLAYIN SEBEBİ

Önder Özen'in taraftarların hazırladığı 'Bir Minibüs Taraftar' adlı belgeselin gala gecesinde, yerel bir gazetede çalışan gazeteciye, "Bana, kulübe düşmanlık yapma. Fikret Orman'a ben ilk geldiğim günlerde söyledim; 'Benimle medya üzerinden kavga etmeye kalkma, param parça olursun' dedim. O biliyor, çekildi kenara, o kavgaya girmedi. Aziz Yıldırım'a söyleme şansım olmadı. Ben ayrıldıktan yıllar sonra çıktı aramızda husumet. O da biliyor, yeltenemez öyle şeylere altı okka t...k ister.
Önder Özen ile medya üzerinden oyun oynamak, o kolay iş değil. Onun için sakın antrenman yapma" dediği iddia edilmişti.

Beşiktaş'tan Önder Özen açıklaması!

Önder Özen ses kayıt cihazlarını unuttu... Neler söyledi neler!


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler