G.Saray kupada kazandı ama tat vermedi

Ziraat Türkiye Kupası E Grubu 2. maçında Galatasaray, Kastamonuspor 1966 deplasmanından 2-1'lik galibiyetle döndü.

Yayınlanma: 23.12.2015 - 15:39
Abone Ol google-news

Geçtiğimiz hafta hem kupada hem de ligde Akhisar Belediyespor ile karşılaşan Sarı-Kırmızılılar, Kastamonuspor 1966 deplasmanından 3 puan almasına karşın oynadığı temposuz futbol ile taraftarlarına keyif vermedi.

Galatasaray'a galibiyeti getiren goller, 5. dakikada Emre Çolak (pen) ve 61. dakikada Umut Bulut'un ayağından geldi. Kastamonuspor 1966'nın tek sayısını 72. dakikada Fatih kaydetti.

Sarı Kırmızılılar bu sonucun ardından grupta puanını 6'ya yükseltti. Kastamonuspor 1966 ise 2. maçında 2. yenilgisini aldı.

Stat: Gazi

Hakemler: Ümit Öztürk, Birol Güldane, Osman Gökhan Bilir

Kastamonuspor 1966: Hasan Sürmeli, Müslüm Aydoğan, Cabir Coşar, Yaşar Çetin, Osman Alptekin, Hüseyin Bak, Fatih Selimhan Solmaz, Faruk Öcal, Salim Uzun, Uğur Çelik (Dk. 90 Aykut Sarıdoğan), Batuhan Er (Dk. 65 Fatih Özçelik)

Galatasaray: Cenk Gönen, Semih Kaya (Dk. 37 Hakan Balta), Koray Günter, Sabri Sarıoğlu, Carole (Dk. 79 Olcan Adın) Jem Paul Karacan, Rodriguez, Emre Çolak (Dk. 77 Bilal Kısa), Tarık Çamdal, Sinan Gümüş, Umut Bulut

Goller: Dk. 5 Emre Çolak (penaltıdan), Dk. 61 Umut Bulut (Galatasaray) Dk. 72 Fatih Özçelik (Kastamonuspor 1966)

Sarı Kartlar: Dk. 45 Hüseyin Bak, Dk. 74 Fatih Özçelik (Kastamonuspor 1966), Dk. 45+2 Sinan Gümüş, Dk. 51 Jem Paul Karacan, Dk. 69 Emre Çolak (Galatasaray)

MAÇTAN NOTLAR

TARİHLERİNDEKİ İLK MAÇ
Galatasaray, Ziraat Türkiye Kupası E Grubu ikinci maçında Kastamonuspor 1966 ile karşılaşıyor. Galatasaray, Türkiye 3'ncü Lig 3'ncü Grup lideri Kastamonuspor 1966 ile tarihinde ilk kez yapacağı maç için 1 saat önceden Gazi Stadı'na geldi.

GALATASARAYLI CAROLE DÖNDÜ
Galatasaray'da Carole uzun süreli sakatlığının ardından ilk kez 11'de kendine yer buldu. Kupada ve ligde Akhisar Belediyespor maçlarında yedek soyunan Sabri de bu maçta formayı aldı.

TARAFTARDAN İLGİ
Galatasaraylı taraftarlar, takımlarını Kastamonu'da yalnız bırakmadı. Yaklaşık 700 sarı kırmızılı taraftar, karşılaşmayı kendilerine ayrılan tribünde izledi. Kastamonusporlu taraftarlar da takımlarına destek için stadın büyük bölümünü doldurdu.

BİNALARA ÇIKIP İZLEDİLER
Bazı taraftarların saha dışında kullanılmayan bina ve tepelere çıktığı görüldü. Maç öncesi 50 liradan satılan biletler tükendi.

MAÇA GİREMEDİLER
4000 kişilik statta 2500 kişilik maraton tribününe güvenlik amacıyla sadece 300 taraftar alındı. Maraton tribününün çökme riskine karşı bu önlem alındığı belirtildi. Maraton tribünü için bilet alan taraftarların ise dışarıda kaldığı iddia edilirken, bu taraftarlar stadın tel örgü ile çevrilen kuzey tarafında dışarıdan karşılaşmayı izledi.

"SABRİ REYİZ KALE ŞU YANDA"
Tribündeki Kasatmanusporlu bir traftarın, 'Sabri Reyiz; Gözünü seveyim bizi vurma, kale şu yanda' yazılı pankart açtığı dikkati çekti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler