G.Saray’da ibra ayrılığı

Mali genel kurul bilançoları Yarsuvat ve Aysal dönemi için ayrı ayrı hazırlandı.

Yayınlanma: 20.03.2015 - 23:02
Abone Ol google-news

Galatasaray için tarihi bir anlam taşıyacak 28 Mart’taki mali genel kurulda yapılacak ibra oylaması Sarı - Kırmızılı camianın en önemli gündem maddelerinden biri haline geldi. Ünal Aysal’ın görevi bırakmasının ardından Ekim 2014’ün sonundaki kongrede başkanlığa seçilen Duygun Yarsuvat ve yönetimi mali genel kurul için önemli bir hamle yaptı. Yarsuvat yönetimi, eski başkan Ünal Aysal’ın dönemiyle kendi görev süresine mali bilançolarda ayrı ayrı yer verdi. Üyelere sunulan bilançoda mali tablolar; 2013 sonu, 2014’ün Ekim ayı sonu (Aysal’ın görevinin bittiği tarih) ve 2014 bitimi olarak bölümlendirildi. Kulüp üyelerinin, Aysal dönemini ve Yarsuvat dönemini ayrı ayrı ibra etme isteği bulunuyor.

Muhalifler Arena'da bir araya geliyor

Galatasaray’da mali genel kurul öncesi kulisler hareketlendi. ‘Her şey Galatasaray İçin Platformu’ bugün Türk Telekom Arena’da toplanacak. Bu önemli zirvede üyeler, kulübün hesap bilançolarını değerlendirecek, söz hakkı alıp görüşlerini aktaracak. Hedeflerinin 28 Mart’taki genel kurula hesap uzmanlarının yapacağı sunumla hazırlanarak gitmek olan platform üyeleri hem Aysal hem de Yarsuvat dönemindeki rakamları detaylı şekilde inceleyecek.

Yeni aday Üstünberk mi?

Sarı - Kırmızılı kulüpte geçmişte basketbol şube yöneticiliği yapan Hakan Üstünberk’in Mayıs ayındaki kongrede başkanlığa aday olacağı öne sürüldü. Camia içinden önemli isimlerin ekonomik gücüyle dikkat çeken Üstünberk’in aday olması yönünde görüşmeler yaptığı bildirildi. Galatasaray Liseli olan Üstünberk arkadaşları arasında, ‘Deha’ unvanıyla anılıyor.

Dursun Özbek : Projelerimiz var

Duygun Yarsuvat’ın yönetiminde başkan yardımcılığı görevini üstlenen ve Mayıs’taki kongrede başkan adayı olacağı bilinen Dursun Özbek, “Çok iyi kaynaklarımız ve projelerimiz var. Gayrimenkul satışı düşünmüyoruz. Bu yönetim gemiyi yüzdürüyor. Başkanımız da söyledi; sporculara 32 milyon TL ödeme yaptık. Sıkıntı yok. Bütün tabloların üstesinden geleceğiz. Projelerim var, bize biraz yol verseler... İşe sahip çıkmak, işi iyi yönetmek ve tasarruflu gitmek... Ben bunu yapıyorum. Mart’tan sonra projelerimizi göreceksiniz” dedi.

Yarsuvat ifade verdi

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, futbolda şike soruşturmasındaki kumpas iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdi. Yarsuvat’a savcılıkta, “Fethullah Gülen grubu, Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istedi. Aziz Yıldırım da Fenerbahçe de bu parayı vermedi. Ondan sonra malum süreç başladı” sözlerinin kaynağının sorulduğu öğrenildi. Yarsuvat’ın da cevaben, iddiaların birçok kez başkaları tarafından dile getirildiğini ve bu iddiayı da kendisi özel bir sohbette spor yazarı Atilla Gökçe’ye anlattığını söylediği belirtildi.

Ligde rakip Kasımpaşa

Galatasaray, Süper Lig’in 25. haftasında bugün deplasmanda Kasımpaşa ile karşılaşacak. R.T.Erdoğan Stadı’nda saat 19.00’da başlayacak ve Lig TV’den naklen yayımlanacak mücadeleyi hakem Hüseyin Göçek yönetecek. Sarı-Kırmızılılarda sakat Sabri, Semih ve Melo forma giyemeyecek.

Florya’da iki Sambacı

Galatasaray, 1999 ve 2000 doğumlu iki Brezilyalı futbolcuyu İstanbul’a getirdi. Robinho ve Marcelo isimli futbolcuların denemeye alındığı bildirildi. Sambacıların, 1 haftadır Sarı - Kırmızılıların genç takımıyla idmanlara çıktığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler