Güneş, hangi gazeteci için Demirören’le görüştü?

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş kapanan Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten için TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü açıkladı.

Yayınlanma: 17.12.2018 - 09:07
Abone Ol google-news

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş kapanan Vatan Gazetesi Spor Müdürü İbrahim Seten için  TFF  Başkanı Yıldırım Demirören ile görüştüğünü açıkladı.

Güneş, “Ben Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm. Yıldırım Demirören’in yanına gitsem ne olur, gitmesem ne olur... Dedikodu yapmayı çok seviyoruz. İbrahim Seten ile ilgili gittim. Yazılan şeylerle ilgili. Gidip konuşmak istedim. Gittim konuştum. Ben Beşiktaş’ın teknik direktörüyüm, karşınıza geldim oraya mı transfer oluyorum yani? Benim mukavelem devam ediyor. Göndermezlerse, gitmem. Ben gittim görüştüm zaten daha önce. Olmayacağını da söyledim. Bugün olur, yarın olur. Bunları bilemiyoruz. Ama ben Beşiktaş’ta çalışıyorum ve katkı yapmaya çalışıyorum. Kaldığım her gün için bunu yapacağım. Taraftarları mutlu etmek istiyorum. Durumumuzdan memnun değiliz. Herkes kendi oyununu iyi oynayacak ve vicdanen rahat olacağız” ifadelerini kullandı.

İbrahim Seten ise Güneş’e Twitter hesabından “Benden başka bahane bulamamış korkarım” ifadeleriyle yanıt verdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler