HAK-PAR Genel Başkanı hayatını kaybetti

Hak ve Özgürlükler Partisi (Hak-Par) Genel Başkanı Fehmi Demir’ in Mersin’ in Tarsus ilçesinde geçirdiği trafik kazası sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.

Yayınlanma: 25.10.2015 - 17:41
Abone Ol google-news

 

OTOMOBİLLER HURDAYA DÖNDÜ

Kazanın ardından başlatılan soruşturma devam ederken, detaylar da ortaya çıkmaya başladı. İddiaya göre WEJ429EJ Avusturya plakalı otomobili ile Mersin'e giden Hacı Murat Doğu, saat 16.00 sıralarında Pozantı-Tarsus yolunun Damlama Mevkii'nde bariyerlere çarparak kaza yaptı. Doğu, otomobilinden indiği sırada 06 KP 157 plakalı otomobiliyle tek başına Ankara'dan Mersin'e giden Hak-Par Genel Başkanı Fehmi Demir çarptı. Çarpmanın etkisiyle Demir'in kullandığı otomobil takla attı. Demir ve Doğu, olay yerinde yaşamını yitirirken, her iki otomobil de hurdaya döndü.

TOPLANTIYA GİDİYORMUŞ

Öte yandan Fehmi Demir'in partisinin Mersin il Teşkilatı'ndaki toplantıya gittiği ve parti tarafından daha önceden gazetecilere Demir'in 25 Ekim Pazar günü saat 14.00'te partiyi ziyaret edeceğine dair davet maili gönderildiği belirtildi. Fehmi Demir'in ölümünün ardından Hak-Par Genel Başkan Yardımcısı Latif Epözdemir de bir açıklama yaptı. Partinin internet sitesinden açıklama yapan Epözdemir, "Partimizin Genel Başkanı Sayın Fehmi Demir'i elim bir trafik kazasında kaybettik. Genel Başkanımız özel aracı ile Mersine bir toplantıya katılmak üzere giderken ne yazık ki Pozantı İlçesi dolaylarında trafik kazası geçirmiştir. Olaya ilişkin gelişmeler konusunda kamuoyu daha sonra bilgilendirilecektir" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler