Haluk Ulusoy TFF Başkanlığı’na aday

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı görevini 1997-2004 yılları arasında yapan Haluk Ulusoy, 29 Haziran’daki seçimde yeniden aday olma kararı aldı. Türkiye Futbol Federasyonu Olağan Genel Kurul Toplantısı için geri sayım sürerken, başkan adaylarının sayısı üçe çıktı.

Yayınlanma: 03.06.2015 - 07:08
Abone Ol google-news

Yeniden aday olacağını açıklayan mevcut başkan Yıldırım Demirören ve Erdal Alkış’ın ardından Haluk Ulusoy da bu göreve soyunma yönünde karar verdi.

Destek geldi, açıklıyor

Daha önce 7 yıl TFF Başkanlığı yapan Ulusoy, yeniden aday olmak için uzun süredir futbol camiasının önde gelen isimleri ile görüşmeler yapıp nabız yokluyordu. Başta TFF’nin eski yöneticisi Edip Eren olmak üzere birçok futbol adamının destek sözünü alan Haluk Ulusoy’un bugün adaylığını açıklaması bekleniyor. Ulusoy’un, yeniden başkan seçilmesi halinde Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim ile çalışmaya devam edeceği belirtiliyor. 57 yaşındaki Haluk Ulusoy ayrıca, Yeşilköy, Mersin İdman Yurdu, Mersin Polis Gücü, Kuşadasıspor ve Sökespor kulüplerinde de başkanlık görevini yürütmüştü.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler