Harun Can, Hıçkıdık’ı seslendirdi

Harun CAN 20 Haziran'da Türkiye Sinemaları’nda gösterilmeye başlanan 3 Boyutlu “How To Train Your Dragon 2 / Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2”de baş karakter Hıçkıdık’ı seslendirdi.

Yayınlanma: 25.06.2014 - 10:57
Abone Ol google-news

Müzikseverlerin ¨Korkuluk¨ olarak tanıdığı müzisyen, oyuncu ve seslendirme sanatçısı Harun CAN, seslendirme üzerine yaptığı yeni bir çalışma ile bu hafta beyaz perdeye konuk oluyor... ¨Ejderhanı Nasıl Eğitirsin¨ serisinin yeni filmi olan¨Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2¨ için yeniden Hıçkıdık karakterini seslendirmek üzere mikrofon başına geçen Harun CAN, sonbahar aylarında yeni bir Korkuluk videosu için çalışmaya başladıklarını da müjdeliyor.

http://www.youtube.com/watch?v=TfiC5nLX3uA

Orijinal seslendirmeleri Jay Baruchel, Cate Blanchett, Gerard Butler, Jonah Hill gibi tanınmış Hollywood yıldızları tarafından yapılan ¨Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2¨ Türkçe versiyonunda başrolde Harun CAN ile sinemaseverlerle buluşuyor.

Dean Deblois tarafından yönetilen, Cressida Cowell'in çok satan kitabından uyarlanan animasyon film, 2010 yılında yapılan ilk filmin gördüğü büyük ilgi üzerine çekildi. ¨Ejderhanı Nasıl Eğitirsin 2¨ 145 milyon $'lık dev bir bütçeye sahip. IMDB üzerinde şimdiden 8.6 puan alan yeni Ejderhanı Nasıl Eğitirsin filminin, bir öncekinin başarısını aşması bekleniyor.


Harun CAN Kimdir

Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünden 2001 yılında mezun olan sanatçı, ilk kez 1986 yılında Kadir İnanır ile birlikte rol aldığı ¨Suçumuz İnsan Olmak¨ adlı filmle karşımıza çıktı. Aynı yıllarda TRT çatısı altında Radyo Tiyatrosu, Çocuklarla Başbaşa, Arkası yarın gibi kült radyo kuşaklarında çalışması ile birlikte, televizyonlar için günümüze kadar sayısız projede oyuncu, şarkıcı, seslendirme sanatçısı olarak çalıştı.

Korkuluk isimli müzik projesinin ¨Bir Hayvan Yaratmak¨ adlı ilk albümünü 2013 yılında EMI Müzik Türkiye etiketi ile yayınlayan sanatçı, albümün ilk videosunu ¨Soytarı¨ isimli şarkısına çekmiştir.  

http://www.youtube.com/watch?v=WTuEaTq-F-g

Sayısız film, dizi, reklam ve jingle'a sesini veren sanatçı, aynı zamanda dünyaca ünlü pek çok yapım şirketi için müzik direktörlüğü de yapmaktadır.

www.haruncan.com
www.korkuluk.net

keywords:
harun can, haruncan, how to train your dragon, how to train your dragon 2, ejderhanı nasıl eğitirsin, ejderhanı nasıl eğitirsin 2, ejderhalar, dragons, oyuncu, seslendirme, seslendirme sanatçısı, dublaj, dublaj sanatçısı, mikrofon oyuncusu, Korkuluk, müzik, bir hayvan yaratmak, albüm, türkçe müzik, türkçe rock, sinema, animasyon, 3D, 3D animasyon


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler