'Haşim Kılıç resmen fırça attı'

AYM Başkanı Haşim Kılıç'ın Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın karşısında hükümeti çok sert eleştirdiği konuşması sosyal medyanın da gündemine oturdu.

Yayınlanma: 25.04.2014 - 12:43
Abone Ol google-news

Anayasa Mahkemesi'nin 52. yıldönümü nedeniyle düzenlenen törende konuşan Haşim Kılıç, sosyal medyanın bir numaralı gündem maddesi oldu.

Kılıç'ın konuşmasının hemen ardından Kılıç için de 'caps'ler hazırlandı. Erdoğan ve Kılıç'ın yer aldığı 'caps'ler paylaşım rekorları kırarken, çok sayıda kişi Haşim Kılıç hakkında tweetler attı.

HAŞİM KILIÇ İÇİN YAPILAN 'CAPS'LER PAYLAŞIM REKORLARI KIRIYOR: İŞTE HAŞİM KILIÇ CAPSLERİ

İşte Haşim Kılıç'ın konuşmasının ardından Twitter'a yansıyanlar:

?@koraycaliskan: Haşim Kılıc'a karşı boş olmayanlar?

@efkanbolac: Hafızası 24 saate ayarlılar Haşim Kılıç'ın pek haşin demokrat olduğunu zannedecek. Ama hayat sadece tek bir konuşmadan ibaret değildir.

@yektakopan: Haşim Kılıç bütün dinleyenleri bütünlemeye bırakıp velilerini görüşmeye çağırdı. Tam "Ben yırttım galiba," derken Cumhurbaşkanı da radara yakalandı.

@aethewulf: Haşim Kılıç'ın ortalama bir anayasa hukuku kitabında yer alan ilkeleri arka arkaya söylemesi bile hükümeti zıvanadan çıkartabiliyor.

@haykobagdat: Başbakan'ın yüzüne karşı bu sözler soylenmeyeli çok uzun zaman olmuştu. Bravo Haşim Kılıç.Bizim yayın biraz erteleniyor ama şikayetçi değilim. Haşim Kılıç uzun konuşsun.

@erenaksoyoglu: Haşim Kılıç yaramazlık yapan çocuğuna fırça atar gibi konuşuyor.

?@peynirgemisi: Haşim Kılıç "yeni bir vesayet düzeni" diyerek bu döneme imza atan iktidara kalın giydirdi.

@meldaonur: Haşim Kılıç resmen fırça atıyor...Cumhurbaşkanı azcık, RTE ve bakanlar hiç alkışlamadı. Haşim Kılıç bin TOMA gücünde...

@HukukVar: Haşim Kılıç'a çıkar cübbeni çık ringe denecek yine millet bu ucuz cümleleri yutmaz.Kuvvetler ayrılığı gereği budur!

Mustafa Altıoklar: Ali Babacan'ın saklayamadığı gülümsemesine kaç puan.

Elif Ilgaz: Bu kadar fırçadan son zehir zemberek açıklamalara hazır olmalıyız. Tabii seviyesi düşük...

Hakan Aygün: Erdoğan çok bozuldu, Kılıç'ı alkışlamadı. Korkudan AKP'li bakanların bazıları da alkışlamadı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler