Hazard'tan Drogba ve Demba Ba'ya övgü

İngiliz basınına konuşan Belçikalı futbolcu Hazard, futbol kariyerinde aynı takımda oynadığı ve en beğendiği 5 oyuncuyu sıraladı.

Yayınlanma: 02.04.2015 - 14:58
Abone Ol google-news

Değerlendirmesinde, bir dönem Galatasaray forması da giyen Didier Drogba'yı ilk sıraya koyan Hazard, "Ona çok saygı duyuyorum. Chelsea'ye gelmeden önce birçok maçını izlemiştim ve hayatımda gördüğüm en iyi futbolculardan biriydi. Onunla takım arkadaşı olmaktan keyif alıyorum" ifadelerini kullandı.

Belçikalı yıldız, en beğendiği ikinci futbolcu olarak ise geçen sezon Chlesea'den Beşiktaş'a transfer olan Demba Ba'yı gösterdi. Senagalli golcüden övgüyle bahseden Hazard, "En iyi arkadaşım. Onunla aynı takımda oynama fırsatını pek yakalayamadım. Çünkü çoğu zaman yedekti, forma giymeye başladığı dönemde ise ben sakattım" diye konuştu.

Hazard'ın listesinde, Chelsea'nin Belçikalı kalecisi Thibaut Courtois, "Maviler"de fazla forma şansı bulamamasının ardından 2013'te Manchester United'a transfer olan Juan Mata ile Fransa'nın Lille takımında beraber oynadığı Fildişi Sahilli Gervinho da yer aldı.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler