Hikmet Şahin cinayetinde yeni gözaltılar

Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin'in silahlı saldırı sonucu öldürülmesi olayıyla ilgili 5 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

Yayınlanma: 29.12.2009 - 17:30
Abone Ol google-news

Cumhuriyet Savcısı tarafından yürütülen soruşturma çerçevesinde olayın tutuklu sanığı Hüseyin Ş'nin kardeşi Hakan Ş'nin de aralarında bulunduğu 5 kişi, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alındı.

Zanlılarla birlikte, Şahin'in vurulma olayında kullanılan glock marka tabanca ile 2 adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. Çok sayıda suçtan sabıkalı oldukları belirlenen zanlıların, sorgulamalarının ardından yarın Adliye'ye sevk edilecekleri öğrenildi.

Olay

Eski Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Hikmet Şahin, 4 Kasım 2009'da İstanbul Yolu'nda ortağı olduğu mobilya mağazasında Hüseyin Ş. tarafından iki bacağından vurulmuş, olayın ardından kaldırıldığı Acıbadem Hastanesi'nde 11 Kasım 2009'da yaşamını yitirmişti.

Olaydan 3 gün sonra güvenlik güçlerince Antalya Lara'da bir otelde yakalanan zanlı Hüseyin Ş, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler