Hollandalı Ruud Gullit, saç ekimi için İstanbul'da

Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi futbolcuları arasında gösterilen ve sırma saçlarıyla ikon haline gelen Hollandalı Ruud Gullit saç ektirmek için İstanbul'a geldi.

Yayınlanma: 04.01.2020 - 13:45
Abone Ol google-news

Dünyaca ünlü eski profesyonel futbolcu Ruud Gullit, namı-diğer Siyah Lale! Feyenoord, PSV, AC Milan ve Chelsea gibi en iyi kulüplerde oynayan, Avrupa’da ve Dünya’da yılın futbolcusu seçilen Gullit şimdi dünya televizyonlarında futbol yorumcusu olarak çalışmaya devam ederken popülerliğini hala sürdürüyor.

İstanbul'a saç ektirmek için gelen dünyaca ünlü futbolcu Gullit, "Saçlarınızı özlüyor musunuz?" sorusuna, “Özlemekten çok, aralar gittikçe açılıyor. Ben de kendi kendime böyle bir saç ektirme imkanım varsa neden yaptırmayayım dedim” yanıtını vererek, Hairworld İstanbul'da FUE CT STEM CELL (KÖK HÜCRE) tekniğiyle saç ektirmeye karar verdiğini söyledi. 

Gullit, arkadaşları Patrick Kluivert, Lange Frans, Najib Amhali, Royston Drenthe, Mr. Polska ve Huub Smit'in de aynı yerde daha önce saç ektirdiğini belirterek, karar vermesinde arkadaşlarının etkili olduğunu dile getirdi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler