Hüseyin Çimşir şampiyonluk için ne dedi?
Süper Lig'in 29’uncu haftasında sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir, avantaj kaybettiklerini ancak takıma hala inandığını ve bu işi başarabileceklerini söyledi.

Süper Lig'in 29’uncu haftasında sahasında konuk ettiği MKE Ankaragücü ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da teknik direktör Hüseyin Çimşir, avantaj kaybettiklerini ancak takıma hala inandığını ve bu işi başarabileceklerini söyledi.
Kötü bir futbol oynadıklarını belirten Hüseyin Çimşir, iki maçta 4 puan kaybı yaşadıklarını ifade ederek, "Avantaj kaybetmiş olabiliriz ama önümüzde 5 tane daha final maçı var. Bu maçlarda kazanılacak 15 puan var. Kazandıktan sonra ligdeki sıralamamıza bakacağız. Ben bu takıma inanıyorum ve güveniyorum. Bu takım bu işi başarabilecek kapasitede. İnşallah hep beraber bu işi başarabiliriz" dedi.

Spor Haberleri
-
Mert Hakan Yandaş hastanelik oldu!
-
Göztepe-Beşiktaş maçının VAR hakemi belli oldu
-
Ole Gunnar Solskjaer'den Göztepe maçı öncesi uyarı!
-
Caz vokal geleneğinin öncülerinden: Ayten Alpman
-
Uğur Meleke'den Victor Osimhen'e büyük övgü
-
Heat, Hawks'ı yendi play-off turuna kaldı
-
Galatasaray'ın iptal edilen penaltısında karar doğru mu?
-
Beşiktaş, Avrupa hedefiyle Göztepe deplasmanında
-
Nihat Kahveci'den Galatasaray'ın yıldızına övgü!
-
'Okan Buruk fabrika ayarlarına döndü'
En Çok Okunan Haberler
-
Kültür A.Ş Genel Müdürü Abbas'a tahliye kararı
-
Rasim Ozan Kütahyalı gazetecilere 'baskın' istemiş!
-
'Siyasi geleceğinden emin olmayan Erdoğan...'
-
Adnan Oktar suç örgütü davasında karar açıklandı
-
Erdoğan seçmeninin yüzde 25’ini kaybetti
-
Özel'den miting için anlamlı çağrı!
-
Erdoğan'dan boykot tepkisi: 'Korkunç boyutlara ulaştı'
-
Rus Rublesi adeta uçuşa geçti!
-
Başarısız teze diploma!
-
Ekrem İmamoğlu'nun tutukluluğuna 'devam' kararı