İBB'den fırtına uyarısı

İzmir'de lodos ve fırtına hayatı olumsuz etkiliyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle vapur seferleri iptal edildi. İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, yurttaşlara uyarıda bulunarak, "Bostanlı-Mavişehir ve Alsancak Liman bölgesinde deniz taşması, bir çok bölgemizde de ağaç sökülmesi, çatı uçması olayları gerçekleşiyor. Ekiplerimiz yaşamın olumsuz etkilenmemesi için görevde. Lütfen dikkat!" dedi.

Yayınlanma: 05.02.2020 - 17:33
İBB'den fırtına uyarısı
Abone Ol google-news

İzmir'de sabah saatlerinden itibaren etkili olan kuvvetli yağış yaşamı olumsuz etkiledi. Konak ve Karşıyaka ilçelerinde lodos denizi taşırdı. Aşırı rüzgarla birlikte denize yakın sitelerdeki apartmanların otoparkları, bahçeleri su taşkınlarından etkilendi.

DENİZ ULAŞIMI DURDU

İZDENİZ tarafından internet sitesinden yapılan açıklamada, vapur seferlerinin durdurulduğu bildirildi. Yapılan açıklamada, "Olumsuz hava ve deniz koşulları nedeniyle saat 13.30 itibariyle araba vapuru seferlerimiz dahil tüm seferlerimiz geçici süreyle iptal edilmiştir" denildi. 13.30 itibarıyla iptal edilen araba vapuru dahil tüm seferlerin saat 22.00 itibarıyla yeniden başladığı duyuruldu. 

BUĞRA GÖKÇE'DEN UYARI

İzmir Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Buğra Gökçe, resmi Twitter hesabından açıklama yaparak yurttaşlara uyarılarda bulundu. Gökçe, "İzmir’de sabah saatlerinde başlayan kuvvetli lodos ve fırtına etkisiyle Bostanlı-Mavişehir ve Alsancak Liman bölgesinde deniz taşması, bir çok bölgemizde de ağaç sökülmesi-çatı uçması olayları gerçekleşiyor. Ekiplerimiz yaşamın olumsuz etkilenmemesi için görevde! Lütfen dikkat!" ifadelerini kullandı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler