İki grup kavga etti, 8 yaşında çocuk öldü

Şanlıurfa'da iki grup arasında çıkan silahlı kavgada, seken kurşunun bindiği otobüste başına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan 8 yaşındaki çocuğun vurulma anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Yayınlanma: 29.06.2012 - 08:54
Abone Ol google-news

Otobüsün kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, Ulubatlı Mahallesi'nde meydana gelen silahlı kavga öncesi aynı güzergahtan geçen halk otobüsüne annesiyle binen Yusuf Kerem Demirel (8), olayın meydana geldiği yerin yakınlarında yolcu indirmek için duran araca isabet eden kurşunla başından yaralanıyor.

Silah sesinin duyulması otobüsteki yolcular arasında paniğe neden oluyor. Bu sırada kucağındaki oğlunun başından vurulduğunu fark eden anne Zeliha Demirel ve otobüsteki yolcular, bağırarak yardım istiyor. Otobüsteki yolcular arasında bulunan bir kadın da eşarpla Yusuf Kerem'in başına tampon yapıyor.

Halk otobüsüyle yakınlardaki Şanlıurfa Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne getirilen ve ameliyata alınan Yusuf Kerem'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Şanlıurfa'da 28 Haziran 2012 tarihinde iki grup arasında çıkan ve silahların da kullanıldığı kavgada 3 kişinin yanı sıra seken kurşunun isabet ettiği Yusuf Kerem Demirel de yaralanmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler