İnce konuşurken haber kanalları Bilal Erdoğan'ın okçuluk festivalini yayınladı

CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise Edirne'deydi. Haber kanalları ise başta CNN Türk ve Haber Türk olmak üzere Bilal Erdoğan'ın Etnospor Kültür Festivali'ni yayınladı.

Yayınlanma: 09.05.2018 - 16:16
Abone Ol google-news

Başkanlığını AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın yaptığı Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen “Etnospor Kültür Festivali” Yenikapı Avrasya Gösteri ve Sanat Merkezi’nde bugün start aldı ve 13 Mayıs Pazar gününe kadar devam edecek. CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce ise Edirne'deydi. Haber kanalları ise başta CNN Türk ve Haber Türk olmak üzere Bilal Erdoğan'ın Etnospor Kültür Festivali'ni yayınladı.

24 Haziran seçimlerinde Cumhurbaşkanı adaylığı kesinleşen Muharrem İnce ve Meral Akşener'in mitinglerini yayınlamayan CNN Türk, “Etnospor Kültür Festivali”nin açılış töreninden canlı yayınlar yaptı. Yenikapı'ya muhabir Fulya Öztürk'ü gönderen ve canlı röportajlarla festival heyecanı yaratan CNN Türk, İnce'nin konuşmasını sadece 1 dakika verdi. 10 dakia sonra tekrar bağlandı. 1dakika canlı verdikten sonra tekrar yayından çıktı. Bir süre sonra tekrar bağlandı. Daha sonra İnce'nin konuşmasını yarıda keserek reklama çıktı.

 

HABER TÜRK'TE BİLAL ERDOĞAN CANLI YAYINDAYDI

Haber Türk'te ise aynı anlarda Bilal Erdoğan'ın başkanlığını yaptığı Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu tarafından düzenlenen “Etnospor Kültür Festivali” vardı. Canlı yaynda ise Bilal Erdoğan konuşuyordu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler