Inna, Bodrum'da konser verdi

Inna ismiyle tanınan Romanyalı şarkıcı Elena Alexandra Apostoleanu, Bodrum'da konser verdi.

Yayınlanma: 20.05.2013 - 10:12
Abone Ol google-news

Özel bir firma tarafından düzenlenen organizasyonla Bodrum'a gelen şarkıcı Inna, kaldığı otelden çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı. İstanbul'da çektiği klibinden bahseden Inna, "Türk insanını çok sevdiğim için bir klibimi İstanbul'da çektim. Bodrum'a tatil için gelip bir süre kalabilirim. Çok değişik bir yer" dedi.

Inna, Bodrum'da düzenlenen 19 Mayıs kutlamalarını izlediğini ve çok etkilendiğini dile getirerek, kutlamalarda Türk bayrağı ile fotoğraf çektirerek sosyal paylaşım sitesinde yayınladığını, kısa sürede 30 bin kişinin resmi beğendiğini söyledi. Türk şarkıcılardan kimleri beğendiği sorulan Inna, "Türk müziğini çok beğeniyorum. Türk sanatçılardan en çok Tarkan ve Ebru Gündeş'i beğeniyorum" diye konuştu.

na, daha sonra hayranlarıyla hatıra fotoğrafı çektirerek, konser vereceği Gümbet'teki gece kulübüne hareket gitti. Gece kulübünün önünde hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Inna, bir süre otomobilinden inemedi. Inna, yaklaşık 15 dakika bekledikten sonra araçtan inerek gece kulübüne girebildi. Inna, konserde sevilen şarkılarını seslendirdi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler