İşkenceye soruşturma

Hokey şampiyonası sonrası antrenör sporcuları kuma gömdü, federasyon harekete geçti.

Yayınlanma: 18.04.2015 - 07:08
Abone Ol google-news

Hokey Federasyonu, maç kaybeden sporcularını, deniz kenarında kuma gömüp sözde ceza veren Malatya Anadolu Ateşi Takımı’nın antrenörü Savaş Yılmaz hakkında soruşturma başlattı.

Akıl almaz ceza

Alanya’da yapılan U-16 Bayanlar Hokey Şampiyonası’na katılan ve ilk maçta rakibine 15-0 yenilen Malatya Anadolu Ateşi Bayan Takımı’nın antrenörü Savaş Yılmaz, sporcularına akıl almaz bir ceza vererek gündeme gelmişti. Mağlubiyet sonrası oyuncularını kafalarına kadar sahildeki plajın kumuna gömen Savaş Yılmaz, daha sonra yanındaki köpeklerle tek tek oyuncuların üzerinden geçmişti. Çağ dışı ceza nedeniyle çığlık atarak çevresinden yardım isteyen kız sporcuların yalvarmalarına da kayıtsız kalan Savaş Yılmaz, bu eziyeti dakikalarca sürdürmüştü. Yaptığı işkenceyi daha sonra kişisel Facebook sayfasında paylaşan Yılmaz not olarak, “Antrenmanı kaçıran ve Alanya’da takımın yenilmesine sebep olan E.B.Ç. ile S.P.’nın hazin sonu. Beter olun... Toprağınız bol olsun” yazdı.

Savaş Yılmaz, olayın ortaya çıkmasının ardından paylaşımlarının tamamını sildiyse de, Hokey Federasyonu Başkanı Kıvanç Hürdoğan, konuyla ilgili soruşturma başlattı. Federasyon yetkilileri, eziyetçi antrenör Savaş Yılmaz’dan 7 gün içinde yanıtlanmak şartıyla rapor istedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler