İsmail Köybaşı Beşiktaşlı oldu

Turkcell Süper Lig takımlarından Beşiktaş, Gaziantepspor'dan İsmail Köybaşı ile anlaştı. Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi.

Yayınlanma: 24.06.2009 - 19:57
Abone Ol google-news

İzmir'de ''Şampiyonluk bizim, kupa bizim'' gecesine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören'in yaptığı konuşmanın ardından basın mensuplarının masasına gelen Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Üyesi Orhan Ertanhan, Gaziantepspor'un sağ kanat oyuncusu İsmail Köybaşı'nı transfer ettiklerini açıkladı. Beşiktaş'ın, bu transfer karşılığında Gaziantepspor'a 3 oyuncu ve para vereceği öğrenildi. Siyah-beyazlılardan hangi futbolcuların Gaziantepspor'a gideceğinin Beşiktaş Kulübü tarafından 26 Haziran Cuma günü açıklanacağı bildirildi.

Gaziantepspor Kulübü Başkanı İbrahim Kızıl da İsmail Köybaşı'nın transferini ''yılın transferi'' olarak nitelendirerek, bir Anadolu kulübü olarak bu transfer karşılığında Beşiktaş'tan iyi bir bonservis bedeli aldıklarını, bunun da kendi yağıyla kavrulan kulüpleri için önemli olduğunu kaydetti.

 

Şampiyonluk Bizim Kupa Bizim gecesi

Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, ''Kıskanılmaya devam edeceğiz ve yara aldırtmaya çalışacaklar, ama dimdik yürüyeceğiz'' dedi.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği, Ege Beşiktaş Kongre Üyeleri Derneği ve Dokuz Eylül Beşiktaşlılar Derneği tarafından İzmir'de bir otelde düzenlenen ''Şampiyonluk Bizim, Kupa Bizim'' gecesine katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yaptığı konuşmada, öncelikle bu geceyi düzenleyenlere teşekkür ederek, önemli olanın şampiyon olmak veya kupayı almak olmadığını, onları aldıktan sonra hazmedebilmek olduğunu söyledi. Beşiktaşlılığın çok farklı olduğunu dile getiren Demirören, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Biz kendi aramızda eğlenir, saha içinde maçımızı kazanır, onun haricindeki herşey saha içinde kalır. Beşiktaşlılık çok farklıdır. Bugünlere gelmek kolay değil. Ben bunu tek başına yapmadım, tek başına kimse peygamber olamaz. Bunu hocamla ve futbolcularımla yaptım. En büyük alkışı onlar hakettiler. Önümüz açık, ferah. Biz bu yolda yürürken, şampiyon olduk ve kıskanıldık. Kıskanılmaya devam edeceğiz ve yara aldırtmaya çalışacaklar, ama dimdik yürüyeceğiz. Allah kısmet ederse, ikiler, dörtler, beşler göreceğiz.''

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Kurucu Başkanı Ruhi Uslu da yaptığı konuşmada, iki kupanın alınmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, İzmir Valisi Cahit Kıraç'ın, İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Hüseyin Çapkın'a verilen veda yemeği nedeniyle geceye katılamadığını belirterek, Kıraç'ın telgrafını okudu.

Gecede Ziynet Sali ve Demet Akalın da şarkılarıyla Beşiktaşlılar'ın coşkusuna ortak oldular.

Yemeğe katılan Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören, yönetim kurulu üyeleri ve tüm davetliler, coşku içinde şampiyonluğu kutladılar.

Bu arada geceden önce basın mensuplarıyla bir süre sohbet eden Demirören, Valencia'da top koşturan Nihat'ın bugün kendisini ziyaret ettiğini, ancak transfer konuşmadıklarını söyledi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler