İşte Muharrem İnce'nin afişi ve sloganı

CHP'nin cumhurbaşkanı adayı olduğu iddia edilen Muharrem İnce'nin seçim afişi ve sloganı ortaya çıktı

Yayınlanma: 03.05.2018 - 17:32
Abone Ol google-news

CHP'nin yarın açıklayacağını duyurduğu cumhurbaşkanı adayıyla ilgili bugün sıcak gelişmeler yaşandı.

Kesici: Dün akşam itibariyle onun adı öne çıktı tebrik ettim

Muharrem İnce’den adaylığı konusunda en net açıklama

 CHP İstanbul Milletvekili İlhan Kesici'nin "Dün akşam itibariyle Muharrem İnce adı öne çıktı" açıklamasından sonra İnce'nin adının yarın büyük ihtimalle açıklanacağı kulislerde konuşulmaya başlandı.

Öte yandan CHP Yalova milletvekili Muharrem İnce’nin Cumhurbaşkanlığı adaylığının açıklanması beklenen salona asılacak afişlerinin de matbaada hazırlandığı ortaya çıktı.

Afişlerde İnce’nin fotoğrafının üzerinde “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce” sloganının yazdığı görüldü.

İşte CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olarak gösterilmesi beklenen Muharrem İnce’nin matbaada hazırlanan o afişi:

CHP'ye yakınlığıyla bilinen Halk TV'nin Twitter hesabından basına sızan afişlerle birlikte, "CHP Lideri Kılıçdaroğlu, kararını verdi. CHP'nin adayı Muharrem İnce" paylaşımı yapıldı.

SEÇİM MANİFESTOSUNU 1. MECLİS'İN ÖNÜNDE AÇIKLAYACAK

Muharrem İnce'nin, yarın Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda adaylığının açıklanmasının ardından Hacı Bayram Camii'nde Cuma namazı kılacağı, buradan da seçim manifestosunu 1. Meclis'in önünde açıklayacağı iddia edildi.

CNN Türk'te Ünal Kaya, “İnce ve yakınları için şu anda sadece adaylığının açıklanması kaldı. Salona afiş asılmaması yönünde bir genel kanı vardı ancak bazı isimler basına yansıyan posterlerin de asılabileceğini söyledi. Salonda “Türkiyem kazanacak” sloganlarının yazılı olduğu afişlerin olduğu görüldü. “Türkiye’ye güvence Muharrem İnce”, “Zamanı gelince her şey güzel olacak” da diğer öne çıkan sloganlar” bilgilerini paylaştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler