İstifa sesleri başkan Özbek'e Twitter hesabını kapattırdı!

UEFA Avrupa Ligi'nde 1-1'in rövanşında deplasmanda Lazio'ya 3-1 yenilerek elenen Galatasaray'da taraftar yönetimi ve teknik heyeti istifaya davet etti. Yoğun eleştirilere maruz kalan sarı kırmzılıların başkanı Dursun Özbek Twitter hesabını kapattı.

Yayınlanma: 25.02.2016 - 22:33
Abone Ol google-news

Galatasaray'ın Lazio karşısındaki 3-1 yenilerek Avrupa'ya veda etmesi taraftarı kızdırdı. Roma Olimpiyat Stadı'nın tribünlerindeki sarı-kırmızılı taraftarlar yönetimi ve teknik heyeti protesto etti.

Ev sahibi Lazio'nun 3. golü bulmasının ardından tribünden ilk olarak yönetime tepkiler oldu. Taraftarlar "Yönetim istifa" sloganları attı. Protestolar daha sonra teknik direktör Mustafa Denizli'ye yöneldi. Sarı-kırmızılı taraftarlar deneyimli teknik adamı da istifaya davet etti.
İstanbul'daki ilk maçta olduğu gibi Hollandalı yıldız Wesley Sneijder lehine tezahüratlar yapıldı.

BAŞKAN ÖZBEK TWİTTER HESABINI KAPATTI
Öte yandan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in seçim döneminde açılan @dursunozbek2015 adlı Twitter hesabı kapatıldı. Lazio maçında alınan 3-1'lik yenilgi ile Avrupa Ligi'nden elenen sarı kırmızılılar'da taraftarlar sosyal medyada başkan Dursun Özbek'e ve yönetime yoğun eleştirilerde bulundu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler